Kartářka Nikol

Kartářka Nikol
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • výklad karet
  • tarotové karty a karty Lenormand

Moje maminka měla zálibu v tajemnu. Věštění budoucnosti z křišťálové koule, astrologie, ale především výklad karet, to bylo její. Není proto divu, že jsem s těmito praktikami přišla do styku již jako malá holčička.

Už v dětských letech jsem věděla, že bych jednou chtěla být úspěšnou věštkyní, která komukoli dokáže prozradit jeho budoucnost.
V pozdějších letech mého života, okolo puberty, jsem se o karty a jejich výklad začala zajímat do hloubky. Maminka byla nejen skvělou věštkyní, ale především výbornou učitelkou, která mi byla ochotna předat své schopnosti.

Učila jsem se a vzdělávala stále více a více, až jsem plně pronikla do krás tohoto nádherného a zajímavého oboru.

Můj sen se mi splnil a nyní jsem tu pro Vás. Stačí zvednout sluchátko, vytočit mé číslo a spojit se se mnou.

Netušená moc karet

Tarotové karty jsou oblíbené nejen u nás, ale i ve světě. Proto jsem se rozhodla zaměřit se především na ně. Tarot je krásným oborem. Jeho karty s bohatou symbolikou umožňují vidět budoucnost barvitě a s vysokou přesností.

Nevěnuji se však pouze tarotu, ale vykládám i méně známé karty Lenormand, jejichž vytvoření se přisuzuje slavné francouzské věštkyni, MademoieselleLenormand.

Jaké problémy řeším?

Se žádnými problémy se zrovna nepotýkáte, ale rádi byste věděli, co Vás čeká a nemine? Nebo naopak řešíte krizi, ať již zdravotní, finanční či partnerskou?

Není situace, kterou by karty nedokázaly pomoci vyřešit. Já a mé karty jsme připraveny nahlédnout pod zdánlivě neodhalitelnou roušku Vaší budoucnosti a prozradit Vám, jak se Váš život bude vyvíjet dále.

Zvedněte telefonní sluchátko a kontaktujte ne na mém čísle. Od věštby Vaší budoucnosti nás dělí pouze první krok z Vaší strany, o zbytek se postarám a uvidíte, že rozhodně nebudete litovat.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Karolína, Hranice

    S Nikol a jejími kartami se mohu vždy připravit na to, co mne čeká. Nic mne tak nepřekvapí. Nikol mi vždy ulehčí spoustu starostí, proto jsem s ní v kontaktu.

    Hodnocení: 5
  • Veronika, Kladno

    Při řešení partnerské krize mi Nikol velmi pomohla. Ve svých kartách viděla naději na další spokojené soužití s mým partnerem. I když jsem chtěla vše skončit, Nikol mi vše rozmluvila, za což jí děkuji. Nyní máme opět skvělý vztah a čekáme rodinu. Rozchod by byl největší chybou mého života.

  • Klára, Opařany

    Za svůj život jsem stačila poznat mnoho kartářek. Některé dobré, některé špatné. Nikol patří rozhodně do té druhé skupiny, dalo by se říci, že je jedna z nejlepších, které znám.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení