Věštkyně Judita

Věštkyně Judita
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • numerologie
  • numerologický rozbor
  • partnerská numerologie

Jmenuji se Judita a již více než patnáct let se věnuji numerologii. Čísla mi učarovala v momentě, kdy jsem jako teenagerka měla obrovské problémy. Hledala jsem někoho, kdo by mi s nimi pomohl, kdo by našel odpovědi na zdánlivě neřešitelné otázky.

Po několika neúspěších jsem zakotvila u numeroložky z mého rodného města, Tábora. Byla to právě ona, kdo dokázal odpovědět na mé otázky, nahlédnout do mé budoucnosti a pomoci mi správně se rozhodovat. Ta, která mi ulehčila spoustu problémů a vyřešila horu starostí.
Právě to byl ten důvod, proč jsem se o numerologii začala sama zajímat. Protože jsem viděla, že funguje, že dokáže lidem pomoci. Otestovala jsem si to nejlépe, jak jsem mohla – na sobě samé.

Trnitá cesta k úspěchu

Jak léta plynula, tak jsem se stále více a více vzdělávala v oboru, který mne tak zajímal. Nebylo to jednoduché. Přes různé kurzy až po přečtení stovek publikací. Přesto jsem ale získala první spokojené klientky a již jsem měla jasno v tom, co chci po zbytek života dělat. Čísla mne jednoduše uchvátila.

Jak Vám mohu pomoci?

V případě, že Vás tíží jakýkoli problém, zvedněte sluchátko a kontaktujte mne. Během pár vteřin se spojíme, a budeme moci začít. Čísla jsou všemocná a skrývají odpovědi na řadu otázek. I na ty, jež se mohou zdát nezodpověditelné. Numerologie je mocným nástrojem nejen k předpovídání budoucnosti, ale také ke zjištění nových, dosud nepoznaných informací o Vašem vlastním já. Budete doslova překvapeni, co lze pomocí čísel zjistit o Vás samotných.

Možná, že Vám zjištěné informace pomohou zlepšit Váš život. Možná se na jejich základě stanete úspěšnějšími.

Jisté je jedno. Pokud mi zavoláte, získáte k ruce profesionálku v oboru numerologie připravenou Vám vyjít vstříc a najít společně s Vámi odpovědi na to, co Vás zajímá.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Jana, Praha

    Miluji numerologii a moc čísel, ale nemám odvahu na to se jí sama věnovat. Proto jsem s Juditou v pravidelném kontaktu tak, aby mi vždy mohla objasnit, vše, co mne zajímá. Jednoznačně doporučuji její služby, je jedním z mála lidí v oboru, kteří vědí, co dělají.

    Hodnocení: 5
  • Agáta, Cheb

    Judita je jednou z nejlepších věštkyň, se kterými jsem měla tu čest. Je vždy ochotná a nápomocná, ráda vyřeší Vaše problémy. Mě osobně pomohla vždy a se vším a musím říci, že mi již ušetřila hodně trápení a stresu.

    Hodnocení: 5
  • Gertruda Černá, Chomutov

    Judita mi změnila život. Bez ní bych nezjistila, že můj manžel je ve skutečnosti na kluky.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení