Horoskopy

Ve hvězdách je pravda. Někdo jim sice nevěří, ale i přesto musí uznat, že na nich přeci jen něco bude. Předpovídané věci, které se splní, to nemohou být samé náhody, jak si někteří skeptici myslí. Horoskopy jsou starobylým způsobem předpovídání budoucnosti. Původ slova horoskopy je odvozován od řeckého slova horoskopos, neboli v překladu znamení času.

Horoskopy

První horoskopy

Sestavení prvních horoskopů se připisuje babylonským kněžím – astrologům, kteří jako první na světě rozdělili cestu Slunce mezi dvanáct jednotlivých souhvězdí, tedy spíše znamení. Kolem roku 200 před naším letopočtem se objevuje nový způsob sestavování horoskopů, takzvaný helénský. Tento se v takřka nezměněné podobě užívá dodnes.

Již po dlouhá staletí nám tak horoskopy pomáhají nahlédnout do daleké i blízké budoucnosti. Dokáží odpovědět na zdánlivě nezodpověditelné otázky a usnadnit vám vaše rozhodování v těžkých chvílích.

Horoskopy a nedůvěřivci

Tak jako všude, i u horoskopů se najdou lidé, kteří jim nevěří. Nevěří tomu, že je možné nahlédnout pod pokličku budoucnosti. Jsou k této možnosti skeptičtí a nedokáží si ji připustit. Nutno podotknout, že takoví lidé se o horoskopy a astrologii nikdy ani okrajově nezajímali. Jak snadné je prostě odsoudit neznámé. Avšak ti z vás, kteří s horoskopy nějaké zkušenosti již mají, nám jistě dají za pravdu, že na nich něco bude. Ano, skutečně pomáhají přesně odhalit budoucnost. Jakoby každý z nás měl pevně daný osud.

Sdružujeme pouze skutečné a kvalitní profesionály v oboru horoskopů a věštění.

Typy horoskopů

Horoskopy můžeme rozdělit do skupin dle jednotlivých typů, tedy přesněji řečeno dle jejich zaměření. Podívejme se na některé z nich.

Osobní horoskop

Zajímá vás, jak se vám bude dařit? Nemáte žádný konkrétní dotaz? Nechejte si zhotovit osobní horoskop, který vám prozradí, co vás čeká a nemine. Jde o nejčastější způsob věštění budoucnosti, již po staletí velmi oblíbený. Horoskop na rok 2010 Můžete si také nechat vypracovat horoskop na celý konkrétní rok, tedy v současnosti 2010. Ten vám prozradí veškeré události, které vás v tomto roce potkají, a vás tak nic nepřekvapí.

Horoskop lásky

Horoskop lásky patří mezi nejoblíbenější horoskopy. Snadno vám prozradí, zda kdy a kde naleznete toho pravého partnera pro život. Nyní již víte, jaké máte ohledně horoskopů možnosti. Neváhejte kontaktovat některého z našich astrologů a nechat si zhotovit věštbu na míru.

Partnerský horoskop

Máte-li trable ve vztahu, nebo se jen chcete ujistit, že váš partner je ten pravý, neváhejte a poptávejte partnerský horoskop. Hvězdy vědí vše, stačí se jen zeptat člověka, který jim rozumí, a máte po starostech.

Horoskop zdraví

Každý chce vědět, jak na tom je a bude po zdravotní stránce. Nepotkají mne či mé blízké vážné zdravotní potíže, ptáte se? Zeptejte se astrologa, který za pomoci hvězd vše zjistí.

Dětský horoskop

Zdraví potomků je pro nás snad důležitější, než to vlastní. Málokdo tomuto tvrzení bude oponovat. Ujistěte se, že vaše dítko nepotká nic špatného. Stačí se zkušeným astrologem nahlédnout do dětského horoskopu.

Erotický horoskop

Zjistěte, jakou milostnou polohu má váš partner či partnerka nejraději. Erotický horoskop také může doporučit nejvhodnější praktiky milování a dokáže prozradit erotogenní zóny jednotlivých znamení.

Další články: