Věštkyně Klára

Věštkyně Klára
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • partnerská shoda
  • budoucnost vztahu
  • partnerské horoskopy
  • horoskop lásky

Partnerství a vztahy jsou velmi složité a proměnlivé věci. Jeden den se může vše jevit krásné a bezstarostné, ale druhý den tomu může být naprosto jinak. Stačí k tomu jediná chyba, nebo třeba i pouhá hádka.

Mé jméno je Klára, a vztahy jsou hlavním objektem mého zájmu. Věnuji se řešení problémů ve vztazích pomocí partnerských horoskopů, horoskopů lásky, ale jsem schopná posoudit i takzvanou partnerskou shodu.

Je to ten pravý?

Pokud stále váháte, zda je Váš nynější partner tím pravým pro život, obraťte se na mne. V tomto směru mám mnoho zkušeností, a za svou kariéru věštkyně jsem pomohla od zbytečného trápení již stovkám lidí.

Na základě několika málo údajů dokáži odhalit, zda se k sobě hodíte. Budete si rozumět a prožijete život plný harmonie, nebo si po pár měsících začnete lézt na nervy a vztah skončí v troskách? Oslovte mne, a zjistěte více.

Vztah v troskách? Nezoufejte, zavolejte!

Ne každému se v partnerském životě daří. Vlastně se dá říci, že je většina těch, kterým se nedaří. Ač to tak navenek nemusí vypadat, mnoho párů prožívá obrovské krize.

Jak těmto krizím čelit? A má to vůbec cenu? Nebude lepší vztah ukončit a najít si jiného partnera? Nebo je to naopak pouze přechodné období, a brzy se opět vrátí ty krásné chvíle, kvůli kterým jste se s partnerem dali dohromady?
Na tyto ale i další otázky můžeme společně najít odpověď. Zavolejte, a nechejte si vypracovat horoskop lásky, který prozradí to, ale i mnohem více.

Jaké by to s ním bylo?

Zalíbil se Vám sympatický muž, ale nic o něm nevíte? Stačí zjistit několik málo informací, které mi postoupíte, a já si jej s pomocí hvězd „proklepnu“. Také Vám doporučím, zda má cenu se o něco snažit. Můžeme totiž zjistit, zda Vaše city budou opětovány či nikoli. Stačí jediný telefonát.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Lucie, Rožnov

    Dlouho jsem si nebyla jistá, zda mám zůstat se svým expřítelem. Váhala jsem, a až Marta mi pomohla učinit poslední krok. Teď vím, že bych s ním rozhodně nebyla šťastná a jsem ráda, že jsem se odhodlala ten nevyhovující vztah ukončit.

    Hodnocení: 5
  • Marta, Písek

    Díky Kláře jsem svému příteli (nyní manželovi) dala po jeho prohřešku druhou šanci. Rozhodně toho nelituji, naopak.

    Hodnocení: 5
  • Marie, Ústí nad Labem

    Klára je opravdu skvělá nejen jako věštkyně, ale i jako kamarádka. Již dlouho se známe osobně, a její partnerské horoskopy mi vždy velmi pomohly.

    Hodnocení: 5
  • Klárka, Jihlava

    Nic z jejích věšteb se nestalo. Nic nepomohlo.

    Hodnocení: 1

Napište hodnocení