Věštkyně Marion

Věštkyně Marion
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • věštění na dálku
  • různé věštěcké techniky
  • věštění budoucnosti

Jmenuji se Marion a věštění se věnuji už téměř 40 let. Již jako malou holčičku mne fascinovalo tajemno, které se vznášelo okolo astrologie a výkladu karet. Milovala jsem pohádky, kde se vyskytovali věštci a čarodějnice v nejrůznějších podobách.

K věštění jsem se dostala náhodou

Zhruba ve třinácti letech mne maminka vzala s sebou k věštkyni jménem Sandra, ve které jsem později objevila kamarádku, která mne, nejdříve spíše jen tak pro zábavu, zasvěcovala do tajů věštění. Když ale viděla, jaký zájem o obor mám, odhalila můj skrytý potenciál, za což jsem jí nesmírně vděčná.

Učila mne stále více a více a svým způsobem si tak trénovala svou nástupkyni. Pod vedením Sandry jsem začala přijímat své první zákaznice k věštbám. Věštění mi šlo výborně, věštby vždy vycházely, a zákaznice se tedy stále vracely. Věděly, že kvalita mých služeb je zaručena.

Jsem Sandře vděčná, že mi předala své schopnosti

Když jsem získala dostatek zkušeností, mohla jsem se osamostatnit. Měla jsem stálou klientelu, která se stále rozrůstala s tím, jak se mé klientky dělily s kamarádkami o kladné zkušenosti s mými službami.

Věštění jsem se začala věnovat naplno. Pomáhat lidem nahlédnout pod roušku budoucnosti se stalo mým životním posláním. Svou práci miluji a obětuji jí vše.

Poznejte dosud neznámé informace o Vaší osobě, zavolejte mi!

Jsem schopna a připravena Vám pomoci se všemi problémy. Trápí Vás láska, peníze, práce, zdraví, či cokoli jiného? Stačí zvednout telefonní sluchátko zavolat na uvedené číslo 906 90 01 02 a pomocí zadání kódu 55 si vyžádat přímo mé služby.

Po zjištění několika málo informací o Vás můžeme začít poodhalovat Vaši budoucnost a řešit veškeré problémy.

Společně jistě objevíme tu správnou cestu.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Lída, Vyškov

    Marion je opravdu odbornice na slovo vzatá. Dokáže vždy odpovědět na mé otázky a najít cestu pryč od mých problémů. Vděčím jí za svůj spokojený život a dalo by se říci, že i za milujícího manžela. Když jsem se rozhodovala, zda je to ten pravý a vztah chtěla ukončit, byla to právě Marion, která mi doporučila, ať mu dám ještě druhou šanci. Dnes mohu říci, že se to rozhodně vyplatilo.

    Hodnocení: 5
  • Milada, Praha

    Marion jsem ve světě věštkyň objevila teprve nedávno a musím říci, že její služby jsou opravdu na jedničku. Těžko hledat druhou takto ochotnou a vstřícnou dámu, která navíc dokáže věštit budoucnost.

    Hodnocení: 5
  • Stanislava, Třebíč

    Velice příjemná a sdílná osoba. Již druhým rokem mi pravidelně pomáhá s mými trápeními. Díky Marion!

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení