Numerologický rozbor

Každé číslo v sobě nese určitou energii, má svůj vlastní význam. Naše životy jsou přitom protknuty čísly. Jde o magická čísla, která dokážou odhalit i skryté souvislosti. Těmito souvislostmi, významem čísel a energií, kterou v sobě nesou, se zabývá numerologie (více o numerologii).

Numerologický rozbor definuje čísla vázaná na konkrétního člověka a život, také třeba místo nebo podnik. Cokoli, co má svůj název, se dá převést do číselné podoby. Prostřednictvím čísel pak numerologický rozbor odkrývá mnohé ze života či charakteru osobnosti, stejně tak i jiných entit.

Co dokážou čísla v osobním životě?

  • Numerologický rozbor umožňuje hlubší poznání sebe sama.
  • Pomáhá odhalit vlastní osobnost, schopnosti, talent, ale i možné slabiny a kritická místa.
  • Může nasměrovat na vhodné zaměření, zaměstnání nebo koníček.
  • Dává informace o vztahu k ostatním, pomůže tak s komunikací a mezilidskými vztahy.
  • Rodičům může přiblížit osobnost dítěte a podpořit tak vzájemné pochopení.
Máte zájem o numerologický rozbor?
Obraťte se na naše odborníky, kteří vám prostřednictvím čísel odkryjí mnohem víc, než byste čekali! Nemusíte se objednávat, nemusíte na nic čekat, stačí jen vytočit to správné číslo, případně můžete poslat SMS!

Čísla na nás působí, ať chceme nebo ne

Jedním z nejvýznamnějších čísel lidského života je datum narození. Právě datum narození je jakýmsi energetickým kanálem, který definuje náš životní směr a předurčuje životní cestu. Toho využívá i astrologie, když bere v potaz konkrétní postavení planet v okamžiku narození a člověku tak přiřazuje konkrétní znamení zvěrokruhu.

S každým znamením zvěrokruhu je přitom spojena jedna konkrétní vládnoucí planeta. Z hlediska numerologie se dá ke každé planetě připojit i konkrétní číslo.

Číslo 1 náleží ke Slunci, 2 má spojitost s Měsícem, 3 je propojena s Jupiterem, 4 s Uranem, 5 s Merkurem, 6 je číslem planety Venuše, 7 zase planety Neptun, 8 náleží k Saturnu, 9 k Marsu, 0 je číslem Pluta. Již tato čísla pak mohou vypovědět mnohé o životě člověka.

Osudové číslo života

Datum narození je také základem pro výpočet životního osudového čísla. To definuje naši osobnost, schopnost, příležitosti, životní úkoly, také naše nedostatky a kritická místa.

Životní číslo je výsledkem součtu jednotlivých číslic data narození. Jednoduše ho můžete spočítat na našich stránkách – v sekci Osudové číslo. Zde se také současně dozvíte, co vaše osudové číslo znamená a přináší vám do života.

Osudové číslo se však dá spočítat také z písmen vašeho jména, i ta hrají ve vašem životě významnou roli. V numerologii přitom není osudové číslo tím jediným, které vám může být užitečné (o Číslech v numerologii více zde).

Zajímá vás víc? Co říkají čísla právě o vašem životě?
Nejlépe vám odpoví zkušený numerolog, který vám udělá detailní numerologický rozbor. Numerology najdete i u nás, význam čísel ovlivňujících váš život a vaši osobnost vám zprostředkují dokonce i po telefonu. Jen zavolat!

Zavolejte do naší online věštírny na telefon 906 90 01 02 a zadejte kód 55. Případně můžete poslat SMS.

Další články: