Výklad karet – budoucnost jako na dlani

Karty jsou fascinující pomůckou mnoha věštců. Odkrývají hluboké pravdy, dávají nahlédnout do minulosti a ukazují možná řešení i těch nejsložitějších životních situací.

Co přináší výklad karet?

  • Výklad karet často přichází na řadu ve chvílích, kdy se člověk ocitá na životní křižovatce, kdy řeší, co dál, má před sebou nějaké významné rozhodnutí nebo se potýká s kritickým problémem.
  • Karty dokážou pro daného člověka a danou situaci určit správný směr, ukážou cestu, pomůžou s rozhodováním, podpoří při různých potížích v partnerských vztazích, v rodině, ale i v práci nebo při zdravotních problémech.
  • Výklad karet nedává jenom obraz budoucnosti pro zvídavé, dává možnosti k nápravě, přináší příležitosti ke zlepšení a růstu.
  • Výklad karet vám dá odpovědi, které hledáte, dokonce i na ty otázky, které jste zatím ještě ani nevyslovili.

Opýtajte sa kariet
Výklad karet vám zprostředkují i naši věštci. Stačí jen vytočit to správné číslo a zavolat nebo poslat SMS.

Ani ty nejzkušenější kartářky nedokážou přesně vysvětlit, na jakém principu výklad karet funguje. Zato však dokážou jednoznačně potvrdit, že opravdu funguje. Karty nelžou. Pravdivost ke kartám prostě patří.

Výklad karet není jen prostým čtením obrázků, nedá se jenom naučit, ač některé typy karet vyžadují hluboké studium. Každá kartářka musí dostat do vínku také umění komunikace a empatie. Ty vyhlášené pak mají i zvláštní mystické schopnosti, které se často označují jako dar od Boha a dědí se z generace na generaci.

Jakkoli jsou karty pozoruhodné a tajemné, jsou pouze nástrojem v rukou konkrétního kartáře.

Proč využít výklad karet u odborníka?

Každá kartárka má k svojim kartám vzťah. Učí sa s každým novým klientom. S každou ďalšou skúsenosťou je výklad trefnejší. Kartárka sa postupne zžíva so svojimi kartami, až sa výklad stane rutinou. To nič nemení na mystickom význame a hlbokom posolstve kariet, ale súčasne tiež vyzdvihuje úlohu skúsenej kartárky.

Každá kartářka má ke svým kartám vztah. Učí se s každým novým klientem. S každou další zkušeností je výklad trefnější. Kartářka se postupně sžívá se svými kartami, až se výklad stane rutinou. To nic nemění na mystickém významu a hlubokém poselství karet, ale současně také vyzdvihuje úlohu zkušené kartářky.

Domácí výklad karet může být zajímavá zábava a způsob osobního rozvoje. Pokud však máte zájem o relevantní informace a rady, je vhodné využít služeb odborníka. I proslulé kartářky rádi využijí služeb svých kolegyň. Druhá osoba má totiž nadhled, který člověk sám nemá. Navíc může přidat další, velmi užitečný a inspirující úhel pohledu.

Zkušené kartářky s dlouholetou praxí
Hledáte zkušené věštce, kteří umění výkladu karet ovládají a poselství karet vám zprostředkují? Není nic jednoduššího než si vybrat některého z našich věštců, a zavolat.

Výklad karet po telefonu

Karty jednoznačně patří ke kartáři, jsou jeho osobním magickým nástrojem. Jen málo kartářů nechává své klienty karty míchat. Ani při výběru karet se jich klienti zpravidla nedotýkají, tedy pokud je vůbec sami vybírají. S kartami pracuje především kartář, věštec, mystik, ten má klientovi sdělení karet předat. Proto je možné výklad karet zprostředkovat i po telefonu.

Zkušený kartář se dokáže napojit na svého klienta i hlasem. Je natolik citlivý a vnímavý, že mu stačí kontakt na dálku. Klient tak nemusí sedět před kartářem. Pokud věštec potřebuje nějaké informace, zeptá se na ně.

Výklad karet po telefonu nese dokonce řadu výhod. Nejenže šetří čas a náklady na cestu za věštcem, nabízí také anonymitu. Mnozí lidé se ostýchají, v telefonickém kontaktu si mohou částečně ponechat svoji anonymitu. Výklad si vyslechnou v pohodlí svého domova, ve známém a bezpečném prostředí. Nemusí se tak stresovat a na výklad se lépe soustředí.

Navíc se není nutné nikam objednávat. Zavolat můžete téměř kdykoliv, třeba některému z našich věštců.

Jak výkladové karty vypadají?

Pro výklad se využívá celé spektrum karet a karetních balíčků. Existuje také celá řada možností, jak karty vykládat. Vše je v rukou konkrétního kartáře.

K výkladu budoucnosti dokonce stačí klasické sedmové nebo mariášové karty. Většina věštců se však soustředí na jeden ze třech hlavních typů karetních soustav.

Tarotové karty

Mezi výkladovými kartami převládají tarotové, práce s nimi však není jednoduchá a musí být podložena rozsáhlými znalostmi. Tarotové karty jsou komplexním nástrojem, který dá odpovědi na všechny dotazy. Odpovědi v tarotu mají hlubší smysl a duchovní rozměr. Více o tarotových kartách/.

Andělské karty

Andělské karty představují způsob, jak se spojit s anděly. Můžete je požádat o ochranu, pomoc, radu, zeptat se jich na svoji budoucnost. Andělské karty jsou jen pozitivní, jsou zdrojem inspirace, motivace a síly k naplnění přání a tužeb. Více o andělských kartách.

Cikánské karty

Cikánské karty jsou velmi pestré a bohaté, pestrý a zcela konkrétní je také obraz, který dávají. Jde o praktické karty, které mají odpověď na otázky každodenního života. Jsou lidem blíž než jakékoliv jiné výkladové karty. Více o cikánských kartách.
Specifickým typem cikánských karet jsou i karty Madam Lenormand.

Zeptejte se karet!
Karty za vás nevyřeší vaše problémy, přesto mohou být užitečné. Výklad karet vám dá nový pohled, ukáže nové možnosti, projasní nové směry. Výklad karet je příležitostí. Využijte ji! Zavolejte některému z našich věštců.

Zavolejte do naší online věštírny na telefon 906 90 01 02 a zadejte kód 55. Případně můžete poslat SMS.

Věštkyně a kartářky jsou tu pro Vás živě 24 hodin denně.

Další články: