Andělé přírody a přírodní magie

Anjeli prírody

Andělé jsou všude kolem nás. Ne každý jejich existenci vnímá, přesto jsou tady. Kdykoliv jsou připraveni nám pomoci, kdykoliv nám mohou dodat energii, pokud se cítíme slabí. Každý z nás má svého anděla strážného. Andělé tady jsou nejenom pro lidi, ale pro všechny živé bytosti. Každá rostlinka má svoji andělskou bytost, která ji chrání, podporuje a posiluje. Pokud půjde o rostliny, budou těmi andělskými bytostmi přírodní duchové, elfové, víly, skřítkové, dryády aj. Přírodní duchové mohou mít také podobu duchů hor či duchů vod.

S každým andělem lze navázat kontakt. S každým přírodním duchem se lze spojit, přestože moderní člověk na tyto přirozené komunikační dovednosti dávno zapomněl. Dříve lidé žili v těsném kontaktu s přírodou, byli tak blíže i přírodním duchům a andělům přírody. Ještě blíže jim byli kultury vyznávající přírodní náboženství, které s energií přírody dokázali pracovat a využívat i v magii.

Přírodní magie v praxi

Nic není ztraceno ani v moderní společnosti. Komunikovat s přírodou je nadále možné například prostřednictvím meditace či různých rituálů.

  • Každý z nás si může pořídit domů květinu, která mu bude dělat radost, nejenom svou krásou, ale i tím, co vyzařuje. S rostlinou nám bude na blízku třeba i víla či jiná andělská bytost nabitá pozitivní energií.
  • Každý z nás může pozdravit některou venkovní rostlinu nebo požádat o energii strom. Andělé přírody se kontaktu nebrání a jsou ochotni podat pomocnou ruku stejně jako všichni ostatní andělé.

Vzpomeňme také přírodní léčitelství, které je založeno na energii přírody. Tu lze načerpat velmi jednoduše, třeba tím, že si dopřejete meduňkový čaj. Meduňka člověka příjemně uklidní, pomůže obnovit síly a ztiší roztěkané nervy. Energii voňavé meduňky také prospěje kvalitnímu spánku.

Zklidňující působení má i romantická levandule. Tato rostlinka chrání oblečení před moly, ale i člověka před zlem. Levandule přináší harmonii. Má ochraňující a očistné působení.

Pro hloubkovou očistu poslouží i taková šalvěj, vzhledem ne nepodobná levanduli. Šalvěj dokáže zachytit negativní energie a potlačit zlé síly. Šalvěj přináší klid, obdobně jako třeba ibišek podporuje vášeň nebo růže, která slouží pro lásku. Lze ji proto využít při rituálech pro přivolání lásky.

Pokud máte pocit, že ve vašem životě chybí láska, zkuste se obrátit do přírody. Celá příroda je naplněna láskou, všichni její andělé, všechny přírodní bytosti vyzařují čistou nezištnou lásku.

Co udělat pro lásku?

S přivoláním lásky vám mohou pomoci i naše přírodní terapeutky, věštkyně nebo kartářky. Řada z nich využívá právě energii přírody, komunikuje s andělskými bytostmi a praktikuje nejrůznější rituály bílé magie. Jsou připraveny vám pomoci, nejenom v potížích s láskou, ale s čímkoli, co vás právě trápí.