Kartářka Věra

Kartářka Věra
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • věštění z karet
  • tarot
  • výklad tarotu
Karty jsou nástrojem, který pomáhá odhalovat budoucnost již dlouhá staletí. Neví se, kdo s věštěním pomocí karet začal, ani jak vznikly první tarotové karty. Zkrátka, kolem karet a věštění z nich se vznáší tajemno.

A právě tohle tajemno bylo tím, co mne v mých osmnácti letech doslova okouzlilo. Začala jsme se zajímat o tarot a věštění z karet. Chodila jsem na různá školení a kurzy k věštkyním, které jsem znala již delší dobu. Ty mi postupně předávaly své zkušenosti, až jsem mohla začít věštit i já sama.

Díky kartám jsem poznala opravdu mnoho skvělých lidí. Řadě z nich jsem pomohla dostat se z vážných problémů a do dneška se s nimi přátelím. Občas jen tak zajdeme na kávu, jindy si nechají udělat výklad karet, aby zjistili, co nového je čeká.

Desítky let praxe, zkuste to také!

Díky tomu, že jsem začala opravdu brzy, mohu Vám nabídnout dlouhá léta zkušeností a stovky, nyní už možná tisíce spokojených zákaznic, ale i zákazníků. Zavolejte i Vy a přesvědčte se o vysoké úrovni mých služeb.

Samozřejmostí je naprostá diskrétnost. To, co si povíme, zůstane jen mezi čtyřma očima, respektive dvěma ušima.
Já a mé karty jsme připraveni vyjít vstříc Vašim požadavkům. Vyslyšíme Vaše dotazy a společně je zodpovíme. Není nic, co by se před mocí karet dokázalo skrýt, znají odpovědi na vše.

Nejčastější problémy? Jednoznačně vztahy a peníze.

Za dobu, co věštím, jsem si všimla, že nejčastějšími problémy, se kterými se lidé utkávají, jsou právě peníze a partnerské vztahy.
Peníze jsou, zvlášť v dnešní době, velmi důležité. Stále víc a víc lidí se ale dostává do finančních problémů. Zejména díky práci, ale často také díky neuváženým půjčkám od neseriózních společností.

Lidé se často ptají, jak řešit své problémy, a zda se jejich situace v dohledné době konečně zlepší. Samozřejmě jim ráda odpovím, i když pro každého bohužel dobré zprávy nemám.

Vztahy jsou kapitolou samou pro sebe. Problémy s láskou měl jistě každý zvlášť, proto není divu, že dotazy ohledně vztahů patří k nejpokládanějším.

Pokud i Vás trápí láska, finance, nebo cokoli jiného, zavolejte. Společně jistě najdeme východisko.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Beáta, Hradec Králové

    Věru a její všemocné karty mohu rozhodně doporučit. Již několikrát byla mě a mé rodině velmi nápomocna, za což jí děkuji!

    Hodnocení: 5
  • Karel, Pardubice

    Po neúspěchu v podnikání jsem potřeboval útěchu. Tu jsem nalezl u Věry, která mi pomocí tarotových karet prozradila, že nemusím zoufat, že se má situace brzy zlepší. S nadějí jsem vyčkával, až jsem se dočkal a nyní žiji spokojený život.

    Hodnocení: 5
  • Marie, Aš

    Paní Věru jsem si oblíbila po tom, co mi několikrát správně předpověděla budoucnost. Mohla jsem se tak připravit na všechny situace, které bych bez Věry nečekala, a vše jsem zvládla s přehledem.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení