Věštkyně Milena

Věštkyně Milena
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • věštění z koule
  • práce s kyvadem
  • karma a minulé životy

Když se řekne věštění, většina lidí si asi představí osobu nahlížející do křišťálové koule, ve které se zobrazují střípky budoucnosti. Ano, i já jsem měla takovou představu o věštění

.
Vždy, když mi babička jako malé holčičce vyprávěla různé příběhy, věštkyně v nich nějakým způsobem figurovaly. Babička totiž byla věštkyní a léčitelkou, a dá se říci, že to byla právě ona, která ve mně vzbudila zájem o tento obor.
Její příběhy jsem vždy hltala plnými doušky, chtěla jsem stále další a další.

V pozdějším věku jsem se o věštění začala zajímat více. Hlavním předmětem zájmu se pro mne stala křišťálová koule, ale na chuť jsem přišla i kyvadlu, které je skvělým způsobem při hledání odpovědí na konkrétní otázky.

Hledala jsem různé zdroje informací o těchto odvětvích věštění, a hltala stejně tak, jako kdysi babiččiny pohádky. Cesta k mému snu – stát se profesionální věštkyní – byla otevřena.

Nyní, po létech studia a se stovkami spokojených zákazníků tu před Vámi stojím a jsem Vám plně k službám.

Kým jste byli v minulém životě?

Také mne okouzlilo tajemno okolo minulých životů. Právě Váš minulý život má obrovský vliv na ten současný. Víte, kdo jste byli v minulém životě? Nebyla to nějaká ze slavných osobností či umělců? Možná ano!

Váš současný život je jistým způsobem ovlivňován tím, který jste žili v minulosti. Zavolejte mi a odhalme společně tajemství. Zjistěme, kým jste byli. Uvidíte, že se tak rozhřeší spousta záhad a dostane se Vám odpovědi na mnohé otázky.

Možná je právě minulý život tím, co nyní způsobuje Váš neúspěch. Dokáži odebrat Vaši špatnou karmu a způsobit, aby vše opět začalo vyházet podle plánů.

Spojit se se mnou je jednoduché

Zavolejte na číslo uvedené výše a spojte se se mnou. Ráda s Vámi proberu vše ohledně Vašeho současného, ale i minulých životů. Nahlédneme do Vaší minulosti ale především budoucnosti a budete se tak moci připravit na vše, co Vás čeká.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Lenka, Most

    Milenino kyvadlo mne dokázalo utvrdit při důležitém životním kroku. Nyní vím, že rozhodnutí bylo správné, a Mileně bych ráda poděkovala.

    Hodnocení: 5
  • Radka, Písek

    Křišťálová koule v rukou někoho, kdo ji mistrně ovládá, je silnou zbraní. Proto jsem si oblíbila Milenu a její věštecké schopnosti. Jsme v kontaktu pravidelně, a veškeré věštby se vždy stoprocentně naplnily.
    Lenka, Most

    Hodnocení: 5
  • Eliška, Praha

    Milena dokázala odhalit, kým jsem byla v minulém životě a nesmírně mne tím potěšila. Konečně jsem objevila, pro co mám vlohy, a proč mi naopak některé věci vůbec nejdou.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení