Věštkyně Isabela

Věštkyně Isabela
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • předpovídání budoucnosti
  • věštění z karet
  • cikánské karty

Mé jméno je Isabela, a jsem věštkyně se spoustou zkušeností. Zaměřuji se především na výklad cikánských karet, ale i věštění z jiných druhů karet. Ovládám však i další metody věštění.

Můj příběh

Asi se ptáte, jak jsem se k věštění vlastně dostala, a jak jsem získala své zkušenosti, že? Odjakživa mne fascinovalo, že tu je ta možnost nahlédnout tam, kam ostatní nevidí. Do budoucnosti, ať již blízké či vzdálenější.

Dychtivě jsem hltala veškeré publikace o výkladu karet, ale i jiných technikách věštění. Chodila jsem na přednášky špiček v oboru a pozorně jim naslouchala. Jedna kartářka si mne dokonce tak oblíbila, že si mě vzala „do učení“. Docházela jsem k ní pravidelně dvakrát týdně a probíraly jsme, co nového jsem se stihla naučit.

Pak to přišlo, den, kdy mi má „učitelka“ přenechala jednu ze svých zákaznic, a já si tak mohla vyzkoušet výklad karet „naostro“. Výsledek byl naprosto skvělý, a já od té doby mohla pokračovat sama, na vlastní pěst bez obav z toho, že nějakého ze zákazníků zklamu nepřesnou či nepravdivou věštbou.

Nyní mám za sebou několik stovek spokojených zákazníků a věštění pomocí karet je pro mne běžnou náplní dne. Ráda pomáhám lidem řešit jejich problémy, se kterými za mnou přijdou. Zpočátku se může zdát, že není pomoci, ale od výkladu obvykle odcházejí spokojení, a to je to, co mě hřeje u srdce, to je ten důvod, proč se výkladu věnuji.

Co pro Vás mohu udělat?

Ráda Vám pomohu s řešením rozmanitých problémů počínaje Vašimi dětmi, přes finance až ke vztahům. Záleží jen na Vás, co Vás zajímá, takže se neváhejte ptát.

Specializuji se na cikánské karty, které s oblibou používaly kočovné cikánské věštkyně. Tyto karty mají velice obsáhlou symboliku, díky které je možno věštbu vidět poměrně přesně a ve větších detailech, než u ostatních typů karet.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Milena, Karlovy Vary

    Isabela je velice ochotná mladá žena, která je schopna se vcítit do role druhých a pochopit jejich situaci. S pomocí svých karet pak dokáže při hledání odpovědí na různé otázky doslova divy. Když se věštba naplní, často mne doslova mrazí v zádech z toho, že budoucnost je opravdu možné zjistit předem.

    Hodnocení: 5
  • Marie, Olomouc

    Paní Isabela je osobou na svém místě. Pokud potřebujete kvalitní věštbu s důrazem na detaily, doporučuji právě její služby. Mně, ale i mým kamarádkám už nesčetněkrát pomohla, za což jsme jí opravdu vděčné.

    Hodnocení: 5
  • Vlasta, Ostrava

    Miluji cikánské karty a jejich symboliku. Je tak bohatá, že se z ní dá vyčíst opravdu cokoli. Toho jsem si vědoma. Ale také vím, že ke správnému pochopení karet je zapotřebí mnoho let zkušeností. Právě ty má paní Isabela, a proto jsem s ní v pravidelném kontaktu.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení