Domácí věštění se sirkami

veštenie so zápalkami

Každý z nás má do jisté míry přirozenou schopnost předpovídat budoucnost. U někoho je toto nadání opravdu významné, ale věštit můžete zkusit dokonce i vy. A nemusíte být mistři ve výkladu tarotových karet nebo mít doma křišťálovou kouli. Někdy lze získat odpovědi na otázky, které nás zajímají, dokonce i pouze za pomocí jednoduchý pomůcek, které se najdou snad v každé domácnosti. Využít lze třeba obyčejné sirky!

Nejběžnější způsoby věštění ze sirek

Perspektiva vztahu

Tato jednoduchá věštba dokáže odhalit, jestli má váš vztah budoucnost, případně jestli vaše tajná láska opětuje vaše city. Jak na to? Stačí umístit dvě sirky kolmo do nějaké podložky, úplně stačí je například zapíchnout do misky s hlínou. Pak je třeba obě zapálit a soustředit se na toho, koho milujeme. K opravdové koncentraci nám pomůže klid a zavřené oči. Jakmile sirky dohoří, sledujeme jejich vzhled. Pokud se jejich zbytky naklání k sobě nebo se dokonce dotýkají či kříží, znamená to, že dotyčný je pro nás tím pravým. Pokud jsou naopak spíše od sebe, pak tento vztah budoucnost nemá. A jestliže jedna sirka ani zcela nedohoří, značí to bohužel neopětovanou lásku.

Věštění pomocí symbolických obrazců

K tomuto věštění je třeba použít také svou intuici a ideálně mít alespoň základní porozumění pro různé symboly. Zapotřebí je větší množství sirek, nejlépe mít jich rovnou deset. Dáme si je do dlaně, zavřeme oči a myslíme na to, co nás zajímá nebo trápí. Poté sirky upustíme volně na zem a otevřeme oči. Sledujeme tvar, jaký vytvořily a snažíme se z něj zjistit odpověď. Mohou například připomínat nějaké písmeno nebo dokonce iniciály, případně mohou nést nějaký zřetelný tvar. Chaotické uspořádání většinou značí zápornou odpověď.

Černá a bílá sirka

Touto metodou se dají jednoduše získat odpovědi na naše otázky. Je však třeba pokládat takové, aby se na ně dalo odpovídat jednoduše ano a ne. Postačí pouze dvě sirky, je však třeba je obarvit – jednu bílou a druhou černou barvou. Zavřeme oči, položíme sirky na stůl a promícháme je. V duchu nebo i nahlas vyslovíme, co nás zajímá. Poté intuitivně jednu ze sirek zvedneme a otevřeme oči. Bílá znamená v tomto případě kladnou odpověď, černá je záporná.

Věštba ze tří sirek

Podobně je možné použít také tři sirky. Ty tentokrát nemusíme nikterak barvit. Opět je vezmeme do rukou, pomyslíme na naši otázku a z výšky asi deseti centimetrů je se zavřenýma očima upustíme na stůl nebo jinou podložku. Čím více se kříží a leží přes sebe, tím zápornější je odpověď. Pokud jsou všechny krásně rovnoběžné, pak je odpovědí jasné ano.

Věštění, zda na nás čeká láska

Každý, kdo je sám, jistě touží vědět, zda již brzy nepotká svou životní lásku. Pokud jste v podobné situaci, můžete zkusit jednoduché věštění ze tří sirek. Dvě z nich necháme tak, jak jsou. Tu poslední ale obarvíme na červenou barvu. Zavřeme oči a všechny sirky zamícháme. Poté jednu z nich vytáhneme. Jedná se o červenou sirku? Pak se již brzy setkáte se svým partnerem. Pokud jste vytáhli některou z ostatních sirek, na lásku si budete muset ještě nějaký čas počkat. Ale hlavu vzhůru, věštbu můžete zase po nějakém čase zkusit zopakovat.

Nechte si vyložit karty
Netroufnete si na domácí věštění? Nechte si vyložit karty od zkušené kartářky. Budete si tak moct být jistí, že jsou odpovědi na vaše otázky správné.