Věštkyně Stella

Věštkyně Stella
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • výklad snů
  • snář
  • význam snů

Odjakživa mne zajímaly sny a jejich vliv na život jednotlivce. V každém snu se totiž ukrývá určitý skrytý význam, který má/bude mít/měl dopad na Váš běžný život. Jsem schopna tento význam odhalit a říci Vám, co pro Vás ten který sen znamená.

Sen je složitý proces a má svůj význam

Člověku se zdá během noci několik snů. Zpravidla si dokáže zapamatovat jen některé z nich, většinou ty, při nichž prožije něco hrůzného nebo neobvyklého.

Každý z těchto snů ale něco znamená. Každý ze snů lze vztáhnout na události z minulosti, přítomnosti či budoucnosti.
Pokud byste rádi zjistili význam Vašeho snu, kontaktujte mne. Společně sen zrekonstruujeme a já Vám díky svým dvacetiletým zkušenostem věštkyně řeknu, jaký byl jeho význam.

Proč raději osobní kontakt než klasický snář?

Můžete namítnout, že odpověď snadno naleznete ve snáři. Na internetu, ale i v tištěné formě jich existuje nespočet.
Jenže je důležité si uvědomit, že snář Vám sice pomůže vysvětlit význam jednotlivých věcí vyskytujících se ve snu, ale už Vám neprozradí, jak na sebe působí, a jaký je konečný důsledek celého snu.

Proto je pro Vás vhodnější, pokud mne kontaktujete, ráda Vám pomohu a získáte tak jistotu, že jste sen nepochopili a nevyložili si špatně.

Jak jsem získala své zkušenosti?

Věštění budoucnosti a výkladu snů jsem se začala věnovat už ve dvaceti letech. Tehdy se se mnou rozešel můj přítel, a já, jako mladá dívka plná ideálů, jsem to těžce nesla. Zajímalo mne, co bude dál. Poprvé jsem tedy zašla k věštkyni a plná očekávání naslouchala věštbě.
Vše, co mi věštkyně prozradila, se časem vyplnilo. A to bylo to, co na mě zapůsobilo obrovským dojmem.

Začala jsem se o věštění zajímat nejen z pohledu zákaznice a jako specializaci jsem si vybrala výklad snů – složitý, ale nádherný obor, kterému se věnuji dodnes.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Natálie, Nymburk

    Dříve jsem k výkladu snů využívala snář. Po tom, co jsem objevila Stellu, již snář nepotřebuji. Dostává se mi totiž přesného výkladu snů, na který se mohu spolehnout. Nemusím tak jen doufat, že jsem sen pomocí snáře pochopila správně a raději se svěřuji do rukou profesionálky.

    Hodnocení: 5
  • Martina, Jihlava

    Zhruba před rokem se mi vracela jedna noční můra. Už jsem byla bezradná, tak jsem zkusila oslovit Stellu. Ta mi vysvětlila její význam a já pochopila, proč se mi stále zdá to samé. Od toho okamžiku noční můry přestaly a já mám opět kvalitní a spokojený spánek.

    Hodnocení: 5
  • Kristýna, Ivančice

    Stella je jednou z osob, kterou vždy ráda uslyším. Je milá, příjemná a navíc dokáže vždy poradit s mými sny, kterých mi již vysvětlila nespočet.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení