Věštkyně Katka

Věštkyně Katka
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • léčitelství
  • alternatívna medicína
  • odebrání negativní energie

Nedaří se Vám tak, jak byste potřebovali? Možná na Vás působí nějaká blíže nespecifikovaná negativní energie, kterou bude nutno odstranit. Odebrání negativní energie rozhodně není ničím jednoduchým, ale pokud si pro něj zvolíte člověka, který má v tomto oboru dlouholetou praxi, není zde nic, co by se mohlo pokazit.

Právě proto Vám nabízím své služby. Vedle odebrání negativní energie se také zabývám alternativní medicínou a léčitelstvím. Pokud Vás trápí jakékoli problémy, a z nějakého důvodu nedůvěřujete klasické medicíně, neváhejte mne kontaktovat.

Společně můžeme odhalit jejich příčinu a začít je léčit alternativně.

Co mne přivedlo k alternativní medicíně?

Znám spoustu případů, kdy lékař řekl pacientovi, že s jeho zdravotním stavem není možné nic dělat, že nezbývá jen čekat. Pacient ale zašel k léčitelce, a najednou byla pomoc na světě. Pomocí alternativní medicíny dokázali to, co by běžná medicína nesvedla.

Právě to je tím, co na mne udělalo obrovský dojem.Že není nutné spoléhat na naše lékařství ovládané firmami prodávajícím medikamenty, ale že vše jde řešit i jinou, přirozenější cestou.

Že je možno lidem pomoci i na dálku, jen vědět jak na to. Proto jsem se začala o alternativní medicínu zajímat hlouběji se snem, že se jí jednou budu věnovat naplno.

Tento sen se mi po létech studií knih a desítkám hodin seminářů konečně splnil a jsem tu jen a jen pro Vás. Zavolejte mi a podělte se o své problémy, jistě najdeme vhodné řešení.

Již jsem pomohla řadě zákazníků. Mnoho z nich se stalo mými pravidelnými klienty.

Ovládá Vás negativní energie? Zavolejte!

Zdá se Vám něco v nepořádku? Myslíte si, že Vás něco ovlivňuje, ale nevíte co? Nedaří se Vám tak, jak byste si přáli? Možné i Vás ovládá negativní energie. Zavolejte na mé číslo, a pojďme se jí společně zbavit. Začne se Vám opět dařit tak jako dřív.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Radka, Strakonice

    Díky Katce jsem poznala kouzlo a sílu alternativní medicíny. Nahlédla jsem do tajů tohoto svérázného oboru a ten mne doslova uchvátil. S Katkou jsem v pravidelném kontaktu a musím říci, že jen málo lidí ví o alternativní medicíně tolik, co ona.

    Hodnocení: 5
  • Romana, Teplice

    Dlouho mi věci nevycházely tak, jak by měly. Byla jsem z toho nešťastná. Jednoho dne jsem ale zavolala Katce, která objevila, že na mne působí jistá negativní energie, kterou mi předal můj expřítel. S pomocí Katky jsme se jí dokázala zbavit, a od té doby se cítím mnohem lépe. Věci se daří, a já mám větší chuť do života, než kdy dříve.

    Hodnocení: 5
  • Milena, Vsetín

    Od té doby, co jsem objevila Katku, omezila jsem návštěvu lékařů na minimum. Vše konzultuji nejprve s Katkou. Lékařům sice stále věřím, ale více jsem si oblíbila alternativní medicínu, která může dobře a přírodně pomoci tam, kde lékaři nasazují chemii v podobě různých prášků a pilulek.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení