Esoterika

Co je esoterika

Esoterika je souhrnem všech vědomostí, mezi které patří veškeré techniky předpovídání budoucnosti, nauky o budoucích životech, magie, nauka o čakrách a energetickém systému člověka, ale i mnoho dalších oblastí.

Co obsahuje esoterika

Esoterika je velice široký pojem, pod jehož křídla spadají mnohé nauky a vědy. Podívejme se na některé z nich.

Astrologie

Již několik staletí je lidstvo schopno věštit budoucnost dle hvězd. Je jisté, že tuto praktiku užívali již staří Egypťané. Jak šla doba kupředu, bylo možné k pozorování hvězd využívat různých nástrojů, a astrologie se vyvíjela až do dnešní podoby. Existuje několik typů astrologie – namátkou třeba evropská jak ji známe, čínská, nebo třeba egyptská.

Výklad karet

Výklad karet je stále hojněji využívanou metodou předpovídání budoucnosti. Dle typu karet můžeme provádět různé věštby. Bezesporu nejznámější je tarot, ale existují také například andělské karty, které umožní spojení s anděly a jejich tázání se na různé otázky. Výklad karet je stabilním odvětvím esoteriky oblíbeným díky přesnosti, s jakou je pomocí něj možné věštit.

Numerologie

Numerologie je naukou o číslech. Zkušený člověk vidí v číslech, které obsahuje například váš datum narození, spoustu souvislostí.

Reinkarnace

Zejména Indové věří, že člověk se po smrti vrací zpět na zemský povrch, avšak reinkarnovaný, tedy převtělený, do některého ze zvířat.

Alternativní medicína

Alternativní medicína je souborem přírodních postupů léčení lidí. Kde selže běžná moderní medicína, tam může alternativní medicína zachránit situaci. Pokud ji někdo dokonale ovládá, drží v ruce silný nástroj, kterým může pomoci mnoha lidem k navrácení do běžného života.

Esoterika však zahrnuje mnohem více odvětví, než jsme si právě představili. Proto si pozorně prohlédněte náš web, kde o nich naleznete spoustu zajímavých informací, a to včetně kontaktů na odborníky.