Věštkyně Světlana

Věštkyně Světlana
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • jasnovidectví
  • dětské horoskopy
  • esoterika
Výchova a raný život dítěte jsou pro jeho vývoj tím nejdůležitějším. Právě proto jsem se zhruba před patnácti lety začala zajímat o to, jak správě vychovat své děti. Jednoho dne jsem se objednala k jasnovidce a astroložce, abych si nechala vypracovat dětský horoskop.

Jasnovidka mi sdělila o mých dětech opravdu hodně, i to, co jsem neměla šanci sama se dovědět. Řekla mi, pro jaké činnosti mají vrozené vlohy, a kterým se naopak bude lepší vyhýbat a děti do nich nenutit. Díky tomu jsem mohla své děti směrovat na tu správnou cestu.

A nejen to. Vždy jsem byla dobrák od srdce, takže jsem si řekla, že by to byl super pocit, kdybych mohla pomoci i ostatním rodičům tak, jako mi pomohla ona jasnovidka. Začala jsem se zajímat jak o jasnovidectví, tak i dětské horoskopy. Začátky byly těžké, ale stovky hodin úsilí se mi vyplatily.

Dnes jsem profesionální jasnovidkou, a rodiče mne kontaktují vždy, když potřebují pomoc s jejich dětmi. Vědí, že u mě spolehlivě najdou ty nejlepší služby a budou pak moci udělat pro své děti to nejlepší.

O Vašich dětech zjistím vše

Zjistěte i Vy, pro co mají děti přirozené vlohy. Může to být sport, hra na piano, ale i mnoho dalších věcí. Poznatky, které ode mne získáte, Vám pomohou děti lépe vychovat.

Není nic horšího, než nutit dítě do zájmových kroužků nebo sportů, které mu nejdou a nebaví ho. Bude se jen trápit. Naopak pokud zjistíte, co by mu mohlo jít a budete ho k tomu směrovat, uvidíte, jak se mu daří a že ho činnost baví. A jednou, pokud bude opravdový talent a vydrží u činnosti i přes krizová období, což bývá hlavně puberta, je možná, že ho i uživí.

Nejen dětské horoskopy

Nezabývám se však pouze dětskými horoskopy. Ovládám i jasnovidectví a esoteriku, proto volejte i pokud máte zájem o tyto služby.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Marie, Praha

    S paní Světlanou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Díky jejím radám jsem mohla své děti směrovat na tu správnou cestu.

    Hodnocení: 5
  • Jana, Olomouc

    Děkuji paní Světlaně, moc mě a mým dětem pomohla.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení