Lev – horoskop na rok 2023

22.7. - 22.8.

Lev – horoskop na rok 2023

Přestože jsou Lvi obvykle přirozenými vůdci a jen málokdy se nechají rozhodit, rok 2023 jim připraví celou řadu situací, kdy budou muset zapojit veškerý svůj um, aby vše ustáli se ctí.

Tomuto znamení nový rok v lásce a panenství příliš nepřeje, naopak lze očekávat nepříjemná překvapení a rozčarování. Především planeta Uran bude hatit pokusy o seznámení, případný nový vztah je tudíž třeba navazovat jen nanejvýš uvážlivě. Také již existující vztah se možná otřese v základech, lze doporučit mít oči otevřené a nezapomínat projevovat partnerovi dostatek lásky.

Pro Lvy mají úspěch a budování kariéry důležitý význam. V roce 2023 však bude nejspíše zapotřebí přehodnotit své priority, protože udržet si dobrou pracovní pozici či jisté místo bude mnohem obtížnější. Je jen na daném jedinci, co vše je ochoten své práci obětovat.

Rok 2023 bude klást na Lva nemalé nároky, pomoci mu může jeho přirozená autorita, organizační schopnosti a pevná vůle.

Nechejte si vypracovat Váš osobní horoskop na rok 2023
Toužíte se dozvědět podrobnosti o tom, co vás v roce 2023 čeká? Vyberte si z našich zkušených věštkyň a kartářek a zavolajte do naší online veštírny. Buďte na celý rok 2023 připraveni.