Znamení Lev – partnerská shoda

Lev a Blíženec

Lev si myslí, že má vždy pravdu a chtěl by odehrávat dominující roli v každém vztahu. Osoby ze znamení Blížence, ale Lva dokážou ovládnout či přesněji okouzlit a svojí energií a představivostí mu ukázat nové možnosti. Občas ale Lev, který v pocitu vlastní dokonalosti bývá dosti nudným milencem nebude schopen Blížencům vyhovět a navíc se bude snažit měnit partnera a omezit jeho fantazii. A to je většinou počátek konce jejich vztahu.

Lev a Beran

Jsou to dvě znamení, jejichž živlem je oheň. Když dojde k takovému spojení, tak máme zde dvě osoby, které milují neustálý pohyb kolem své osoby. Beran bývá velmi tvrdohlavý, ale dokáže ustoupit obdivujíce silnou osobnost Lva a jeho královské vlastnosti. Z druhé strany Lev si váží charakteru Berana. Je to velmi dobré spojení a obě strany v něm najdou mnoho dobrého.

Lev a Býk

Vztah Býka a Lva může být plný konfliktů. Oba tyto znaky jsou rády ve středu pozornosti a nerady ustupují. Zvláště těžké je to pro dominantního Lva, který si myslí, že má vždycky pravdu a chtěl by si podřídit podobně tvrdohlavého Býka. Býk je domácký typ, který si myslí, že jeho rozhodnutí jsou nejlepší pro domácnost a stará se ovlivňovat chování Lva. Ten vztah může být povedený, ale bude vyžadovat velké množství kompromisů.

Lev a Rak

Rak je rád obdivován, ale zároveň dokáže ustoupit a přizpůsobit se. Lev si myslí, že má vždy pravdu a chtěl by dominovat. Je to dobrý vztah pro obě strany, protože obě znamení dokáží docenit skromnost a obětovat se pro rodinu. V harmonickém svazku bude vládnout klid bez nějakých mileneckých avantýr, ale obě strany budou spokojeny.

Lev a Lev

Dva Lvi často vytvoří povedený vztah. Spojuje je mnoho, podobný styl života, pozérství a chuť vládnout jiným. Proto se dokaží jednoduše domluvit a protože oba mají rádi pochvaly, tak se vzájemně dokážou obsypávat komplimenty. Jediné čím se musí dělit je moc, kterou tak milují. To je věc, kterou se musí naučit a pak by si ještě měli vyznačit sféry zájmů, ve kterých jsou specialisty.

Lev a Panna

Oheň a Země, čili Lev a Panna. Jestli Lev dokáže rozpálit Pannu a ohřeje ji žárem své lásky, tak je jistá šance na úspěšný vztah. Mezi těmito znameními je totiž mnoho rozdílů. Panna je klidná a nerada se předvádí a to je jedna z hlavních vlastností Lva. Tento vztah čeká hodně práce a kompromisů.

Lev a Váha

Váha má ráda změny a často vede bohatý společenský život. Ráda je středem pozornosti ve větší společnosti a to má podobné jako Lev. Ještě častěji než Lev dokáže z nenadání vzplanout láskou. Dokáže okouzlit Lva svoji láskou k životu a veselým přístupem. Při Váze Lev dokáže zapmenout kdo tu vládne a hrdost z úspěchu partnera je pro něho ještě jeden důvod k hrdosti.

Lev a Štír

Tyto dvě znamení se příliš dobře nedomluví. Obě jsou tvrdohlavé a nerady ustupují. Štír je velmi živelný a dráždí ho nafoukanost. Lev netoleruje Štírovy pokusy o ovládání a vnucování mu názoru. Navíc Lev často nesplní očekávání Štíra, který by rád vášnivého milence, kterým Lev nebývá. Lev je totiž konzervativní a dost si potrpí na rutinu a to Štíři nemají rádi.

Lev a Střelec

Lev a Střelec se často dobře doplňují jak charakterem tak temperamentem. Mohou vytvořit velmi šťastný vztah, protože oba spojuje veliká láska k životu. Střelec se dokáže přizpůsobit dominantnímu charakteru Lva a dát mu šťěstí. Lev dokáže ocenit slunce v duši Střelce a bude k němu citlivý, pečovatelský a plný pochopení.

Lev a Kozoroh

To co naznačuje slušné šance na vystavění kvalitního vztahu mezi Lvem a Kozorohem je jejich velmi dobrý přístup k domácnosti a vůbec k rodině. Lev je mnohem více živelný a spontánní a Kozoroha občas irituje jeho nafoukanost. Ale jestli se dobře poznají, tak mohou vytvořit celkem dobrý pár a stvořit šťastný domov.

Lev a Vodnář

Lev a Vodnář se rádi vzájemně inspirují a povzbuzují k novým výzvám. Spontánní Vodnář, který má rád pohyb a změny nebude nudným partnerem pro Lva, který sice má rád domácnost, ale cestování a poznávání nových lidí ho láká také. Lev dokáže ovlivnit Vodnáře a mírně zklidnit jeho bláznivou a živelnou povahu. Obě znamení si vzájemně mohou mnoho nabídnout, a vztahy mezi nimi bývají povedené, protože jsou plné neustálých objevů, co jak Lva tak Vodnáře velmi těší.

Lev a Ryby

Lev a Ryby to jsou naprosto rozdílná očekávání, zájmy a hlavně úplně jiná citlivost. Lev nikdy nedokáže rozšifrovat snivou náturu Ryb a Ryby neuvěří Lvovi natolik, aby k němu byly úplně upřímně a aby mu ukázaly své pravé city. Vztah má dosti malé šance na úspěch, daří se jen pokud se přece jen podaří najít nějaký společný zájem, ale i tak lépe vše vychází na přátelské úrovni než na úrovni partnerské.