Rak – horoskop na rok 2023

21.6. - 21.7.

Rak – horoskop na rok 2023

Rok 2023 nebude pro Raka nikterak jednoduchý. Život mu do cesty postaví nejednu zkoušku, u které nebude zřejmé správné rozřešení. Výhody na jeho stranu přináší jeho povaha, především logické uvažování a notná dávka empatie.

V oblasti lásky a vztahů čeká Raka velké bilancování. Pravděpodobně si bude klást celou řadu otázek s nejasnou odpovědí. Na scénu vstoupí pocity nejistoty ve vztahy, případně bezradnost při snaze o seznámení. Lze doporučit se stáhnout spíše do ústraní, nečinit zásadní rozhodnutí a přestat řešit každou malichernost.

Přestože je Rak nejenom empaticky založený, ale dokáže dobře pracovat i s fakty, v roce 2023 pro něj bude občas složité se zorientovat v aktuální situaci. V práci bude proto nejspíše zažívat jisté rozčarování a nespokojenost. Čeká ho proto rozhodování, zda zůstat na stejném místě nebo raději popojít o pár kroků dál.

V roce 2023 bude muset Rak učinit několik větších rozhodnutí, přestože on sám na ně nebude úplně dobře připraven. Tyto události jej však mohou ve výsledku posílit.

Nechejte si vypracovat Váš osobní horoskop na rok 2023
Toužíte se dozvědět podrobnosti o tom, co vás v roce 2023 čeká? Vyberte si z našich zkušených věštkyň a kartářek a zavolajte do naší online veštírny. Buďte na celý rok 2023 připraveni.