Znamení Rak – partnerská shoda

Rak a Beran

Živlem Raka je voda a samozřejmě spojení vody a ohně je téměř nemožné. Stejné je to i v životě a vztahy těchto znamení bývají extrémně komplikované. Klidný, tichý a pracovitý Rak velmi těžko nachází pochopení pro nepřeberné množství energie Berana. Navíc si oba znaky příliš neváží nejdůležitějších vlastností partnera a takový vztah vymáhá obrovské množství sebeobětování z obou stran.

Rak a Blíženci

Rak je osobou klidnou, rozumnou a výborně se umí ovládat. Nejdůležitější pro ně je klid a teplo domácího krbu. Blíženci ale mají radi změny, hledají nové výzvy a stále běhají za něčím novým. Těžko se spolu budou domlouvat a navíc klid a jistý chlad mohou být v určité fázi nesnesitelné pro bouřliváka Blížence.

Rak a Lev

Rak je rád obdivován, ale zároveň dokáže ustoupit a přizpůsobit se. Lev si myslí, že má vždy pravdu a chtěl by dominovat. Je to dobrý vztah pro obě strany, protože obě znamení dokáží docenit skromnost a obětovat se pro rodinu. V harmonickém svazku bude vládnout klid bez nějakých mileneckých avantýr, ale obě strany budou spokojeny.

Rak a Váhy

Zasněná a romantická Váha může najít kouzlo v hodně ukrytém romantikovi jakým bývá Rak. Ale obě znamení se dosti liší temperamentem. Váha chce změny a společnost a Rak dá přednost domácnosti. Váha chce ve vztahu okouzlovat a dominovat a Rak by chtěl spíše poučovat a nadchnout partnera. Vztah nebude příliš úspěšný pokud obě strany nevěnují čas na vzájemné poznávání a případné ústupky.

Rak a Střelec

Tato dvě znamení zvěrokruhu mají dost často problém se domluvit. Střelec má rád změny a bláznivé nápady, chce divoký život a setkání se stále novými lidmi. Rak nemá rád příliš mnoho zmatků a domov je pro něho chráněné teritorium, kam nerad zve cizí lidi. Aby tento vztah měl jisté šance na povedenou budoucnost, tak od obou stran to vyžaduje hodně kompromisů.

Rak a Vodnář

Jestli proměnlivý a nevypočitatelný Vodnář dokáže docenit praktického a důsledného Raka a ten zas se smíří s nepořádností a hlavně nepečlivostí Vodnáře, tak vše se perfektně sladí. Obě znamení se budou výtečně doplňovat a Rak mírně uspořádá bláznivý Vodnářův život.

Rak a Býk

Jak Rak, tak i Býk patří mezi osoby klidné, vyrovnané, rozumné a s dobrým sebeovládáním. Jsou milovníky domova, kteří udělají vše pro kvalitu domácího krbu. Býk je dosti smyslný, ale ve vztahu dává velmi mnoho – ale totéž očekává od partnera. Rak nemá rád změny a stálé zvyky to je jeho druhá přirozenost. Obě znamení dokáží vytvořit kvalitní dlouhodobý vztah, který se opírá na důvěře a pochopení partnera a přinese oběma stranám hodně uspokojení.

Rak a Rak

Rak je zápecník, který si váží ticho a klid. Dokáže být velmi dobrým milencem, ale touží ovládat svého partnera a okouzlovat ho svými dobrými vlastnostmi. Vztah dvou Raků má šance na úspěch, zvláště pokud obě osoby jsou hodně zodpovědné. V takovém případě jim přinese mnoho uspokojení, lásky a velmi pečlivé starosti o partnera.

Rak a Panna

Panna a Rak mohou vytvořit trvalý a šťastný vztah plný lásky. Jejich charaktery se vzájemně doplňují. Klidnější Panna si bude vážit také klidného ale toužícího po obdivu Raka. Spojí je láska k žití s mírou, k pořádku, rodině, domácnosti a také rozumný nadhled v životě.

Rak a Štír

Rak je velmi klidný, Štír je velmi vášnivý, žárlivý a majetnický a od svého partnera očekává něco úplně jiného než klid a rozum. Ale souběžně si velmi váží klidného domova a oddanosti. Proto vztah těchto dvou znamení zvěrokruhu má jisté šance na úspěch. Štír by měl obdivovat Raka a ukazovat jak mu věří a Rak by měl být tolerantní k různým Štírovým “vtípkům” a náladám a chápat jeho neklidnou povahu.

Rak a Kozoroh

Klidná povaha Raka je vlastností velmi žádanou u většiny Kozorohů. Rak bývá totiž klidný pán domu, cenící si teplý krb, milou rodinu podobně, jako rozumný a pracovitý Kozoroh. Rakovi se bude velmi líbit se zodpovědným Kozorohem a v jeho blízkosti se bude cítit bezpečně. Společně vytvoří povedený vztah.

Rak a Ryby

Ryby mají rády stabilizaci a harmonii, jsou to osoby zasněné a romantické. Rak se při Rybách stane citlivým romantickým milencem. Jestli jeho chování bude Rybami zaakceptováno a uznáváno, tak se stane také velmi něžným a věrným. A Ryby se v tomto vztahu budou cítit bezpečně a splní se jejich sny o milém, něžném a věrném partnerovi. Ryby budou obdivovat svého partnera za jeho všestranné zájmy a zodpovědný a střízlivý přístup k životu.