Znamení Střelec – partnerská shoda

Střelec a Váha

Velmi dobrý vztah. Osoby narozené v těchto znacích jsou veselé a mají rády život. Váha je dobře zorganizovaná a Střelec bývá dobrým organizátorem, který má často v práci úspěchy. Společně vytvoří téměř ideální pár, protože i v intimních chvílích mají podobné záliby. Jsou otevřeni na novinky, smyslní a citliví.

Střelec a Lev

Lev a Střelec se často dobře doplňují jak charakterem tak temperamentem. Mohou vytvořit velmi šťastný vztah, protože oba spojuje veliká láska k životu. Střelec se dokáže přizpůsobit dominantnímu charakteru Lva a dát mu šťěstí. Lev dokáže ocenit slunce v duši Střelce a bude k němu citlivý, pečovatelský a plný pochopení.

Střelec a Blíženci

Střelec má přátelský charakter a rád si užívá života. Je to osoba společenská, která má ráda změny a šílené nápady, a to má podobné jako Blíženci. Svazek těchto dvou osob by měl být velmi povedený a přinášet mnoho uspokojení oběma stranám. Obě osoby se budou vzájemně inspirovat a fascinovat.

Střelec a Beran

Tyto dvě ohnivá znamení vytvářejí většinou dosti harmonické svazky, kde se obě znamení velmi slušně doplňují. Jediným problémem v tomto vztahu bývají peníze, protože dynamický Střelec a energický Beran na ně nikdy příliš nehledí. Ale i tak, tento vztah by měl být velmi dobrý pro obě strany.

Střelec a Býk

Střelec je optimista, mívá dobrou náladu a snaží se unikat různým konfliktům. Velmi rád se věnuje své profesi, co občas nemusí vyhovovat Býkovi, který je mnohem domáčtějším typem. Obě tyto znamení ale mohou vytvořit krásný i celoživotní vztah plný důvěry, pokud Býk podlehne kouzlu Střelce a bude se mu líbit jeho přátelský charakter a životní optimismus.

Střelec a Rak

Tato dvě znamení zvěrokruhu mají dost často problém se domluvit. Střelec má rád změny a bláznivé nápady, chce divoký život a setkání se stále novými lidmi. Rak nemá rád příliš mnoho zmatků a domov je pro něho chráněné teritorium, kam nerad zve cizí lidi. Aby tento vztah měl jisté šance na povedenou budoucnost, tak od obou stran to vyžaduje hodně kompromisů.

Střelec a Panna

Panna není příliš dobrým partnerem pro Střelce, který má rád svoji svobodu a roztažená křídla a Panna by mu je raději přistříhla a donutila ho akceptovat svoji vůli. Panna často závidí Střelci jeho bohatý a hlučný společenský život, přitom ale sama ho nikdy nevyhledá a osobně jí spíše nevyhovuje. Pro Střelce Panna bude příliš nudným partnerem, který mu omezuje svobodu a u kterého si nedokáže všimnout jeho dobrých vlastností.

Střelec a Štír

Štíra a Střelce mnohem více rozděluje než spojuje a těžko se jim vytváří povedený dlouhodobý vztah. Štír si nepotrpí na přílišnou živelnost a spontánnost Střelce. Často ho viní z nepořádnosti a rozhazovačnosti, ačkoliv obvykle nespravedlivě. Střelec nebude schopen pochopit žárlivost a majetnickost Štíra a bude se cítit omezovaný a nepochopený.

Střelec a Střelec

Dva Střelci bývají velmi dobře vybraným párem. Spojuje je téměř vše. Mívají stejné zájmy, podobný styl života, optimistický pohled na svět a velkou spontánnost. Velmi často mezi dvěma Střelci vznikají výtečná přátelství a samozřejmě i také dobré partnerské vztahy, které to pravé koření nachází v ložnici.

Střelec a Kozoroh

Je to dosti problematický a náročný vztah. Střelec jen těžko pochopí Kozoroha, jehož zásadovost a chladnější rozvážný přístup ke všem problémům Střelce spíše iritují než nadchnou. V intimní sféře Kozoroh Střelce moc nenadchne a je to vzájemné. Kozoroha příliš mnoho Střelcovy fantazie a živelnosti spíše znechucuje. Jediné co často spojí tyto dvě znamení jsou podobné zájmy, ale většinou to stačí jen na přátelství nebo výborný pracovní vztah.

Střelec a Vodnář

Střelec a Vodnář bývají povedeným párem. Obě znamení jsou společenská, veselá a mají ráda šum a pohyb. Mají hodně fantazie, nejsou malicherní, rádi mají rozmarnější život. Jsou pro sebe atraktivní jako milenci i jako přátelé. Určité problémy se mohou objevit ve chvíli, kdy je nutno zaplatit účty nebo se postarat o domácnost, protože to jsou věci, které ani Vodnáře ani Střelce příliš nezajímají. Proto je hned na začátku vztahu dobré si jasně rozdělit povinnosti a potom tento řád dodržovat.

Střelec a Ryby

Ryby a Střelec se dosti těžce domluví. Různé temperamenty a zájmy společnou komunikaci nijak neusnadňují. Ryby jsou zodpovědné a dráždí je lehkomyslný přístup Střelce k důležitým věcem a k životu. Pro Střelce je zase Ryba příliš chladná a až moc se ovládá. Zodpovědnost Ryb nijak Střelce nezaujme. Obě znamení čeká hodně práce pokud chtějí mít povedený vztah a musí počítat s nepříliš povedeným intimním životem, přinejmenším na začátku, kdy si absolutně tato znamení v ložnici nerozumí.