Věštkyně Daniela

Věštkyně Daniela
Napište SMS ve tvaru:
VESTIRNA + datum narození + vaše otázka
a pošlete ju na číslo
903 55 79
  • Otázku formulujte co nejkonkrétněji.
  • Pokud se vaše otázka týká partnera, zadejte i jeho datum narození.
  • Délka jedné SMS zprávy je maximálně 160 znaků.
  • Příklad textu SMS: VESTIRNA 14.10.1982 co me caka v lasce?

zavřít

Rychlá SMS věštba:
Napište SMS v tvaru
VESTIRNA text
a pošlete ji na číslo 903 55 79

Hodnocení zákazníků:

Hodnotenie Napište hodnocení

Zaměření:

  • andělské karty
  • spojení s anděly

Mé jméno je Daniela, a již dvacet let se zajímám o věštění budoucnosti a jeho techniky. O některé více, o jiné zas jen okrajově. Oborem, kterému rozumím dokonale, jsou andělské karty.

Už v mládí jsem byla ve spojení s bytostmi z jiného světa – anděly. Sice mi nesdělili nic konkrétního, ale cítila jsem, že jsou kolem mě. Že mne chtějí kontaktovat. Našla jsem si informace o andělských kartách a dověděla se, že právě pomocí nich je možné se s anděly spojit a povídat si s nimi.

Touha po vyzkoušení takto neobvyklé věci byla velmi silná, a proto jsem se studiu andělských karet a kontaktů s anděly začala věnovat. Jak na to, to jsem hledala všude možně – u zkušených věštkyní, ale také v různých knižních publikacích od špiček v oboru.
Často jsem se s anděly spojila za účelem zjištění osobních věcí o mě samotné. To jsem již ovládala dokonale.

Teď však byl čas na další úroveň. Spojit se s anděly a snažit se s jejich pomocí zjistit informace o jiné osobě. K tomuto účelu mi posloužily kamarádky. Dlouho jsem kontakt zprostředkovávala jen v okruhu známých.

Kariéra profesionální věštkyně

Když byli s věštbami spokojeni a vše se plnilo tak, jak mi andělé řekli, uvědomila jsem si, že bych mými schopnostmi mohla pomoci spoustě dalších lidí.

Začala jsem proto své služby nabízet veřejně, a na první zákazníky jsem nečekala dlouho. Nyní, po patnácti letech co se andělským kartám věnuji naplno, mám za sebou něco kolem tisíce zákazníků, z nichž někteří se stále vracejí.
Vědí totiž, že u mě najdou nejen kvalitní služby, ale také diskrétnost. Vše tak zůstává jen mezi námi.

Zavolejte, spojím se s Vašimi anděly

Každý má své anděly, kteří nad ním bdí dnem i nocí. Vědí o Vás vše. Pokud k nim máte jakékoli otázky, zavolejte mi, a já Vám ráda zprostředkuji kontakt s nimi. Spojení s anděly se může zdát jako nemožné, ale po telefonátu uvidíte, že tomu tak zdaleka není.

vaše hodnocení - doporučení

napište hodnocení

  • Tereza, Praha

    Prvním impulsem pro telefonát paní Daniele byla moje skepse vůči něčemu, jako jsou andělé. Po prvních slovech paní Daniely mne ale doslova zamrazilo v zádech. To, co mi řekla, si nemohla jen tak vymyslet, někdo jí to musel prozradit – andělé. Nyní jsem Danielina pravidelná zákaznice a jsem mnohem přístupnější zdánlivě nadpřirozeným věcem.

    Hodnocení: 5
  • Petra, Brno

    Daniela opravdu ví, co dělá. Andělé jí sdělí vše, co chci vědět. Navíc je to příjemná dáma, která je schopna udržet tajemství – vím, o čem mluvím, jsme dlouholeté kamarádky.

    Hodnocení: 5
  • Ivana, Ostrava

    Chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Výklad andělských karet mne lákal už delší dobu. Konečně jsem se odhodlala a zavolala paní Daniele. Výkladem jsem byla doslova ohromena. Zjistila jsem vše, co jsem potřebovala vědět, a jak se mi později potvrdilo, věštba vyšla s naprostou přesností.

    Hodnocení: 5

Napište hodnocení