Znamení Vodnář – partnerská shoda

Vodnář a Střelec

Střelec a Vodnář bývají povedeným párem. Obě znamení jsou společenská, veselá a mají ráda šum a pohyb. Mají hodně fantazie, nejsou malicherní, rádi mají rozmarnější život. Jsou pro sebe atraktivní jako milenci i jako přátelé. Určité problémy se mohou objevit ve chvíli, kdy je nutno zaplatit účty nebo se postarat o domácnost, protože to jsou věci, které ani Vodnáře ani Střelce příliš nezajímají. Proto je hned na začátku vztahu dobré si jasně rozdělit povinnosti a potom tento řád dodržovat.

Vodnář a Váhy

Váhy a Vodnář jsou společenští mají podobné zájmy a podobný smysl pro humor. Podobným způsobem také přistupují k životu a nejsou puntičkářští. Obě znamení jsou vynalézavá a mají rády změny, díky tomu se dokážou výtečně domluvit a vzájemně se fascinují. Váha a Vodnář dokážou vytvořit velmi stabilní vztah a neměli by se nikdy nudit.

Vodnář a Lev

Lev a Vodnář se rádi vzájemně inspirují a povzbuzují k novým výzvám. Spontánní Vodnář, který má rád pohyb a změny nebude nudným partnerem pro Lva, který sice má rád domácnost, ale cestování a poznávání nových lidí ho láká také. Lev dokáže ovlivnit Vodnáře a mírně zklidnit jeho bláznivou a živelnou povahu. Obě znamení si vzájemně mohou mnoho nabídnout, a vztahy mezi nimi bývají povedené, protože jsou plné neustálých objevů, co jak Lva tak Vodnáře velmi těší.

Vodnář a Blíženci

Vodnář miluje změny, je plný šílených nápadů, nemá rád každodenní povinnosti a je trochu nestálý. Ale velmi podobný je i Blíženec. Proto vztah těchto dvou znamení zvěrokruhu má velmi slušné šance na úspěch. Obě osoby si váží svobodu a rády nabourávají ustálený pořádek. Velmi pevně je spojí láska a přátelství.

Vodnář a Beran

Jak Beran, tak Vodnář  jsou znamení dosti neklidná. Tím že mají podobný temperament mohou vystavět velmi dobrý vztah. Základem ale je to, že obě strany musí být spokojeny s intelektuální úrovní partnera. Potom tento vztah je velmi příjemný a barvitý, samozřejmě za předpokladu, že se strany vzájemně podporují a važí si sebe.

Vodnář a Býk

Býk je ve vztazích stálý, důsledný a dobře se ovládá. Vodnář je proměnlivý, plný bláznivých nápadů a velmi nerad každodenní povinnosti. Těžko najdou styčné plochy pro stavbu trvalého vztahu. Vodnář se musí velmi starat a dokázat Býkovi, že je také zodpovědný a důvěryhodný. A Býk si musí oblíbit romantický charakter Vodnáře a neomezovat tolik jeho svobodu jak je jeho zvykem.

Vodnář a Rak

Jestli proměnlivý a nevypočitatelný Vodnář dokáže docenit praktického a důsledného Raka a ten zas se smíří s nepořádností a hlavně nepečlivostí Vodnáře, tak vše se perfektně sladí. Obě znamení se budou výtečně doplňovat a Rak mírně uspořádá bláznivý Vodnářův život.

Vodnář a Panna

Vodnář je originální, společenský a veselý. Panna je chladnější a praktická, má jiný temperament a jiný vztah k finančním záležitostem. Panna těžko pochopí bezstarostnost Vodnáře, vždy ji bude považovat za lehkomyslnost a nerozvážnost. Vztah těchto dvou znamení bude vyžadovat hodně ústupků a kompromisů – příliš mnoho je rozděluje a příliš málo je může společně okouzlit. Vše může fungovat pokud Vodnář si začne vážit praktické a hospodárné Panny a ta pro změnu dovolí Vodnáři vnést trochu bláznovství do života a tím ho také oživit.

Vodnář a Váhy

Váhy a Vodnáři jsou společenští, mají podobné zájmy a dosti podobný smysl pro humor. Obě znamení podobným způsobem přistupují k životu a nejsou malicherná. Mají spoustu nápadů, mají rádi změny a díky tomu se velmi dobře domluví a vzniká vzájemná fascinace. Bez problémů vytvoří kvalitní dlouhodobý vztah a celý život by se spolu neměli nudit.

Vodnář a Štír

Štír a Vodnář to je srážka dvou velmi silných individualit, které těžko budou hledat kompromis. Vodnář je pro Štíra příliš nezodpovědný a bezstarostný. A zároveň nedovede ze sebe vykřesat tu sílu vášně a nadšení jaké by od něho Štír očekával a co je pro něho základem pro dlouhodobý vztah. Obě znamení se úplně jiným způsobem dívají na svět a jinak realizují své zájmy. Je potřeba velmi mnoho práce a ústupků aby tato znamení se mohla pokusit o dobrý vztah.

Vodnář a Kozoroh

Kozoroh – zodpovědný, stabilní a pevně kráčející po zemi není nejlepším partnerem pro Vodnáře. Vodnář je osoba veselá, živelná, často nezodpovědná a bezstarostná. To je dosti důležitá vada pro spíše konzervativního Kozoroha. Aby tato znamení mohla dobře fungovat společně, tak to od nich vyžaduje hodně práce. Bez této práce se nebudou moci o sebe opřít a vztah by pro ně byl plný stresu a napětí.

Vodnář a Vodnář

Velmi dobrý pár, protože nepovažuje za nějak důležité obecně uznávané normy a zvyklosti. Jsou bezstarostní, optimističtí a nedokáží mít příliš dlouho nějaké starosti. To jim pomáhá překonávat problémy a protože nejsou malicherní, tak je nevyhledávají tam kde nejsou. Občas mezi Vodnáři vybuchnou velmi silné konflikty, ale většinou nakonec jen obohatí jejich společný vztah.

Vodnář a Ryby

Ve vztahu těchto dvou znamení se může objevit mnoho problémů. Ryby většinou očekávaji podporu od svého partnera a doufají, že bude on osobou zodpovědnou a vážnou. Nenachází tyto vlastnosti u Vodnáře, který bývá bezstarostný, nesoustředěný a nepříliš zodpovědný. Pochopení mohou najít v profesním životě, protože obě znamení zajímají originální řešení a zájmy. Pokud tedy najdou hodně společných bodů v práci či hobby, tak to může být dobrý základ pro stavbu kvalitního vztahu.