5 praktický rad Jak komunikovat s anděly

Andělé s námi komunikují neustále. Andělé, poslové nebes přitom mají neomezené schopnosti, dokážou pomoci vyřešit jakýkoliv problém, odpoví na jakoukoliv otázku, dodají čistou energii a inspiraci.

anjel

Proč tedy nevyužíváme jejich pomoc? Proč se zbytečně trápíme v potížích, nejasnostech a otázkách, když jsou andělé nablízku? Proč lidé s anděly nekomunikují? Možná se potřebují na komunikaci připravit, dozvědět se o ní něco více…

V tomto článku přinášíme praktické rady na komunikaci s anděly. Přestože na ní není nic složitého, naše rady vám mohou být užitečné. Uplatní se například při výkladu andělských karet. Právě andělské karty totiž představují nejjednodušší způsob komunikace s anděly.

NASLOUCHEJTE ANDĚLŮM

Andělé vás povedou, ukážou vám cestu, předloží znamení a přesné pokyny. Jen je třeba jim naslouchat.

Andělé často promlouvají bez toho, aby jim lidé naslouchali. Lidé zůstávají na místě a sami se trápí v nepříjemné situaci místo toho, aby udělali jeden krok a dostali se tím jinam. Andělé usilují o to, abychom byli šťastní a překonali všechny překážky.

VĚŘTE V ANDĚLSKÉ SCHOPNOSTI

Andělé vám přejí jen to nejlepší. Jsou připraveni vám vždy pomoci, nežádají nic na oplátku. Nemusíte jim být vděční, stačí poděkovat.

Andělům nemusíte pomáhat. Právě naopak, stačí věřit a spoléhat na jejich neomezenou moc a schopnosti. Pro anděly neexistuje čas ani prostor, neexistují pro ně žádné překážky.

PŘEDEJTE ANDĚLŮM SVÉ POTÍŽE

Pro anděly není nic nemožné. Poradí si s každým problémem, když jim ho skutečně předáte. Nejčastější chybou lidí je to, že na svých potížích příliš lpí. Brání tak jejich rozřešení a neumožní andělům, aby mohli problém vyřešit.

Nebojte se ani toho, že jsou vaše problémy pro anděly příliš malicherné. Andělé vám pomůžou s radostí, je to jejich úkol, který jim přináší potěšení. Je jedno, zda půjde o vztahové, osobní, profesní, zdravotní nebo třeba finanční potíže.

POŽÁDEJTE ANDĚLY

Andělé se řídí zákonem svobodné vůle. Jsou sice nablízku, ale bez svolení nesmějí nikomu zasahovat do života. Výjimkou jsou jen kritické situace a ohrožení života. Aby mohli andělé pomoci i v jiných situacích, je třeba, aby k tomu měli svolení. Anděly je třeba o pomoc vždy požádat, stačí jednoduchá slova, modlitba nebo myšlenka. Obrátit se přitom můžete na archanděla Michaela, který zbavuje strachu a může také dohlížet na výklad andělských karet. Stačí ho požádat, aby stál při vás a pomohl odhalit božskou moudrost.

Zkuste reálně definovat svůj problém či svoji otázku a vyslovit přání, prosbu k vyřešení dané situace nebo zodpovězení otázky. Čím konkrétnější bude otázka, tím konkrétnější bude odpověď, ptát se můžete třeba prostřednictvím andělských karet.

SÁHNĚTE PO TELEFONU
Pokud se vám nedaří překonat bariéry v komunikaci s anděly a ani naše praktická pravidla vám nepomohla k setkání s anděly, máme pro vás ještě jeden tip. Kontaktujte naše věštce, kteří vám mohou poselství z nebes zprostředkovat. Andělskou terapií a práci s andělskými kartami se zabývá věštkyně Daniela.