Snídejte podle hvězd!

Raňajkujte podľa hviezd!

Znamení zvěrokruhu nedefinuje pouze osobnostní vlastnosti člověka, jeho slabosti a přednosti, ale také preference, chutě nebo stravovací zvyklosti. Ano, to vše se dá vyčíst z hvězd. Znamení zvěrokruhu můžou dokonce ukázat jednotlivým znamením na jídlo a pokrmy, které jim nejspíše budou chutnat a vyhovovat z hlediska zažívání. V tomto článku přinášíme tipy na snídani pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, tedy na snídani podle hvězd.

Snídaně pro berany

Beran je činorodým znamením. Pro všechny své aktivity beran potřebuje mnoho energie, již od začátku dne. Snídaně pro berany by tedy měla být bohatá, s velkou dávkou energie. Ideální budou například vejce.

Snídaně pro býky

Lidé zrození ve znamení býka vyznávají luxus kolem sebe, ale vlastní životosprávu nezřídka zanedbávají. Snídani tak vynechávají nebo snědí prostě to, co jim přijde pod ruku. Přesto jsou to gurmáni s velkým apetitem. Pro jejich životní styl se hodí snídat například palačinky.

Snídaně pro blížence

Znamení blíženců je proměnlivé a svobodomyslné. Vyznávají extravaganci, i v chutích. Nebojí se nezvyklých kombinací, klidně míchají slané a sladké pokrmy. Jako snídaně jim bude sedět například hojně obložená bageta.

Snídaně pro raky

Pokud mezi znameními zvěrokruhu budeme hledat gurmány, jistě k nim budou náležet raci. Raci dokáží ocenit kvalitní jídlo i kulinářské speciality. Jako snídaně jim bude chutnat třeba opečený toust s arašídovým máslem, kvalitní káva je samozřejmostí.

Snídaně pro lvy

Charismatický lev se vyžívá v dobrém jídle, sedí mu zejména výživnější či tučnější pokrmy. Posnídat může klidně krémovou polévku, pokud ovšem nestojí o přitažlivou postavu. Pak bude vhodnější polévka zeleninová.

Snídaně pro panny

Praktické znamení panny s přípravou jídla neztrácí mnoho času, přesto dbá na zdravý jídelníček a vyváženou stravu. Panně bude vyhovovat rychlá, ale výživná a zdravá snídaně, třeba v kombinaci tvaroh-obiloviny-ovoce.

Snídaně pro váhy

Se znamením vah se pojí harmonie, tu budou váhy hledat i v jídle. Jako snídaně jim bude vyhovovat to, co zasytí a dodá živiny, třeba plátky lososa se zeleninou.

Snídaně pro štíry

Štír je ambiciózním znamením, které často naplní všechny své cíle. To se týká i snídaně. Pokud si štír vytyčí jako cíl zdravou snídani, bude skutečně snídat zdravě. Ideální snídaní pro štíra bude zeleninový salát, případně s kousky bílého masa nebo klíčky.

Snídaně pro střelce

Aktivní střelec má rád život a jídlo. Rád si vychutná i dobrou snídani, jen by si měl hlídat příjem kalorií. Jako zdravá snídaně pro střelce může posloužit třeba jogurt s čerstvým ovocem.

Snídaně pro kozorohy

Kozoroh je odpovědným znamením, které může pro všechnu práci zapomenout i na své tělesné potřeby a jídlo. Na snídani by však zapomínat neměl, prospěje mu třeba lehké ovocné smoothie, které současně doplní tekutiny.

Snídaně pro vodnáře

Vodnář sní téměř cokoliv, ale ve vlastním jídelníčku jim často chybí fantazie. Prospěje jim snídaně provoněná bylinkami, zpestřená barevnou zeleninou a třeba dochucená jogurtem.

Snídaně pro ryby

Ryby jsou společensky založeným znamením, kteří rádi posedí u jídla s druhými lidmi. Také snídaně se pro ryby může stát příležitostí k neformálnímu setkávání. Snídaně ve společnosti, ta bude rybám vyhovovat, může mít takřka jakoukoliv podobu, třeba slaného koláče.

Žijte podle hvězd
Hvězdy mohou být užitečné v mnoha oblastech života. Obecný horoskop však zdaleka nevypoví tolik jako konkrétní osobní horoskop na míru. Zavolejte si o něho našim astrologům.