Tarot magického měsíce – recenze

Tarot magického mesiaca

Měsíc nedílně patří k tiché noční obloze. Nevyčnívá, nepoutá pozornost, přesto září a ovlivňuje životy nás všech. Je symbolem noci, ale dotýká se dění na planetě Zemi nejenom v noci, ale i ve dne. Je to nejbližší vesmírné těleso náležející k planetě Zemi. Je inspirací pro snílky a citlivé jedince. Měsíc je také stěžejním motivem originálního tarotového balíčku Barbary Moore a Heidy Darras Tarot Magického měsíce.

Tarot pro ty nejcitlivější

Měsíc se pojí se sny, náleží k vnitřním pocitům a skrytým přáním. Nese v sobě kousek tajemství a mystiky, stejně tak karty, které kombinují magickou sílu Měsíce a tradiční tarotové symboly.

Měsíc ovlivňuje nás všechny, ovšem vnímat ho umí jen ti nejcitlivější jedinci. Právě velmi citliví jedinci také ocení Tarot magického měsíce. Ti v těchto kartách najdou své vlastní pocity, uvidí v nich sami sebe a poznají výzvy, kterým čelí v běžném životě. Tyto karty jim odhalí to, co bylo doposud skryto, ozáří jemným měsíčním světlem i ty nejtemnější zákoutí duše.

Tradiční i intuitivní výklad

Tarot magického měsíce představuje komplet výkladové knihy a celkem 78 karet o formátu 85 x 135 x 50 mm. Hodí se pro tradiční tarotový výklad, ale dává také možnost výkladu intuitivnímu. Měsíc intuici podporuje. Karty postavené na síle Měsíce dávají prostor hlubokému sdělení. Otevírají dveře do nitra člověka. Posilují mystické schopnosti a umožňují sebepoznání.

S kartami Tarot magického měsíce můžete prozkoumat své vlastní sny, svojí fantazii a tvořivost. Odhalíte nová zákoutí svého nitra. Stříbrné světlo Měsíce rozzáří vaši duchovní cestu. Karty vám přinesou odpovědi, ale také introspektivní otázky, které vám budou užitečné v životě. Tyto otázky jsou součástí výkladu karet.

Autorka Barbara Moore samozřejmě předkládá i základní informace o výkladu tarotu jako takového nebo detailní interpretaci významu jednotlivých karet. Na druhé straně se obejdete i bez tohoto bližšího popisu. Ilustrátorka Heidy Darras totiž kartám dala dokonalou vizuální stránku, a tak karty hovoří sami o sobě, karty samotné vyzařují své sdělení a svůj význam. Jak již bylo zmíněno, význam karet bude jasný, ihned po zhlédnutí, zejména citlivým jedincům.

Jak Tarot magického měsíce vypadá?

Vizuální podoba Tarotu magického měsíce vznikla prostřednictvím moderních technologií. Heidy Darras vytvořila s pomocí moderního grafického softwaru měsíční krajinu. Vzala reálné fotografie skutečných lidí, aby je proměnila ve snové postavy ozářené magickým měsíčním světlem. Přesto si karty zachovali kousek ze skutečného světa.

Máte zájem o výklad karet?
Lákají vás tarotové či jiné karty, ale na výklad si netroufáte? Nemusíte znát tajemství Měsíce ani tarotový koncept, stačí vzít telefon a zavolat některé z našich zkušených kartářek. Profesionální výklad je vám na dosaha!