Věštění z křišťálové koule

Když se zmíní věštění, je křišťálová koule tím prvním, co napadne většinu lidí. Není divu. Od mala vídáme věštkyně a čarodějnice v pohádkách a filmech. A právě tyto ke svým praktikám využívají křišťálových koulí. Dalo by se říci, že jde o nejvíce známou metodu věštění.

Tato metoda byla nejčastěji využívána celosvětově proslulými věštkyněmi kočovných cikánských kmenů. Ty byly známy a vysoce ceněny pro své znalosti věštění a schopnost věštit do detailů, kterým se leckdo až zdráhal uvěřit.

Pokud se kočovníci usídlili za městem, věštkyně byly hojně navštěvovány měšťany s žádostí o předpovězení své budoucnosti. Ti se tak dověděli, jak se jim bude dařit v životě, práci, jak na tom budou po zdravotní stránce, ale i jak se jim povede v jiných ohledech.

Jak se věští z křišťálové koule?

Jak je možné věštit z křišťálové koule? Přesně tak, jak to známe z filmů a knížek. Věštkyně sedí u křišťálové koule, ve které vidí budoucnost člověka, s kterým právě komunikuje.

Vypadá to sice jednoduše, ale zdání klame. Schopnost věštění z křišťálové koule je dar, kterým je obdařena jen mizivá část populace. Najít schopnou věštkyni ovládající tuto metodu je tak téměř nadlidským úkolem, ale věřte, že se vám toto úsilí navrátí formou přesné věštby.

Věštění z křišťálové koule na dálku?

Profesionální věštkyni tak nemusíte hledat, stačí zavolat do naší věštírny, která sdružuje profesionály a profesionálky ovládající nejen věštění z křišťálové koule, ale i další metody věštby..

K věštbě na dálku potřebujete věštkyni sdělit jen několik základních údajů o vaší osobě. Věštkyně vám pak po telefonu v reálném čase zprostředkuje obraz, který se jí naskytuje v křišťálové kouli.

Odpovědi i na konkrétní dotazy

Věštění pomocí křišťálové koule patří k těm metodám, které dovolují klást konkrétní otázky. Proto se můžete věštkyně ptát na to, co vás zajímá. Poté stačí pozorně naslouchat věštbě.