Věštění z mouky

Veštenie z múky

Mouka je jednou ze základních potravinových surovin již od doby, kdy naši dávní předkové přešli od lovu a sběru k pokročilejšímu chovu zvířat a pěstování plodin. Své hojné využití si udržela mouka až do dnešních dnů a nejméně jedno balení nechybí pravděpodobně ve spíži žádné hospodyňky. Právě proto je také věštění z mouky dostupné všem. Jak na to? Nejběžnější způsoby jsou tyto:

Věštění ze samotné mouky

Mouka se umístí do nádoby (například skleněné, porcelánové, dřevěné, nikoliv však plastové). Poté tuto nádobu uchopíme, zavřeme oči a v duchu nebo i nahlas vyslovíme otázku. Následně mouku z nádoby vysypeme na čistý stůl nebo jiný vhodný rovný povrch. Odpověď na náš dotaz se ukrývá v obrazci, který mouka vytvořila. Pokud máme otázek více, můžeme celý proces opakovat vícekrát. Je však třeba ještě upozornit na to, že tuto mouku už bychom neměli použít při pečení dobrot. Co s ní? Můžeme ji například vsypat do řeky nebo nechat rozfoukat volně po krajině.

Věštění ze směsi mouky a vody

Tentokrát je postup poněkud odlišný, i když začíná stejně. Opět tedy nasypeme mouku do nádoby. Poté ji ale zalijeme vodou tak, aby vytvořila ne příliš hutnou hmotu. Můžeme si pomoci tak, že směs promícháme obyčejnou vařečkou. Výsledné moučné těsto nesmí být ani příliš tuhé ani příliš tekuté. Pokud se vám napoprvé nepodaří konzistenci správně odhadnout, nevadí, můžete vše znovu opakovat. Jakmile máte hotovo, i tentokrát uchopte nádobu a vyslovte svou otázku. Poté těsto překlopte do jiné připravené nádoby. Na dně té původní vám zůstane přilepený zbytek hmoty. Právě ten je nejdůležitější, protože vzniklý obrazec, který se na dně utvořit, symbolicky skrývá odpověď na vaši otázku.

Přivolání lásky

Z mouky je možné předpovídat budoucnost, ale dokonce může napomoci také tomu, abyste získali srdce osoby, kterou tajně milujete. Nejdříve je však zapotřebí mouku správně „nabít“. Nasypte ji do nějaké uzavřené dózy nebo jiné nádoby a několikrát denně ji uchopte a myslete na dotyčného. Můžete mu například telepaticky vzkázat, že jej milujete nebo v duchu vyslovit vše, co nemáte odvahu říct mu osobně. Tento proces opakujte několik dní po sobě, nejlépe po celý týden. Poté z této mouky upečte nějakou dobrotu a nabídněte ji své tajné lásce. Toto kouzlo je velice jednoduché a přitom nesmírně účinné.

Splnění přání pomocí koláčků štěstí

Tato prastará metoda má svůj původ v daleké Číně, ale používá se po celém světě, byť někdy v poněkud pozměněné podobě. Nejdříve je třeba napsat své tužby na papír. Pokud máte pouze jedno jediné veliké přání, pak na několik papírků napište pouze je. Můžete mít ale snů více, jestliže tomu tak je, napište na každý papírek jeden z nich. Následně si zhotovte těsto na koláčky, na receptu příliš nezáleží, takže klidně můžete použít nějaký váš oblíbený a osvědčený. Do každého však vložte papírek s přáním a takto koláče upečte. Tímto způsobem by se vám měla vaše přání vyplnit.

Toužíte se dozvědět více o tom, co vás čeká?
Věštkyně vám pomůže nalézt odpovědi na všechny otázky, které vás zajímají.