Andělský tarot pro lásku a partnerství – recenze

Anjelský tarot

Pokud bychom měli karty užívané kartářkami rozdělit do konkrétních skupin, tarotové karty a karty andělské budou jistě rozdělené.

Zatímco tarotové karty v sobě nesou hlubokou moudrost a odkrývají něco ze základních principů vesmíru, andělské karty jsou jednodušší. Výklad andělských karet je velmi intuitivní, stačí se řídit svým srdcem. A když už jsme u toho srdce, lásky a vztahových záležitostí… jakýkoliv výklad karet přijde vhod. Dokládají to zkušenosti našich kartářek. Právě potíže v lásce, vztahy, hledání partnera nebo problémy s tím stávajícím partnerem patří k nejčastějším tématům, které se svými klienty řeší.

Ano, karty mohou být užitečné i v oblasti lásky. Odhalují totiž věci, které si člověk nemusí sám uvědomit, a přitom jsou pro vztah nanejvýš důležité. Nejde jenom o partnera samotného, ale i o nás. Partner je totiž především našim zrcadlem a něco nám ukazuje. Abychom to pochopili, mohou se hodit i karty, tarotové karty, andělské karty nebo zvláštní kombinace Andělské tarotové karty.

Pro lásku a partnerství

Andělské tarotové karty jsou pozoruhodné už jenom proto, že využívají tarotových principů, aby do nich zapojili i láskyplnou andělskou energii. Zaujmou také svým zaměřením – láska a partnerství jsou stěžejním tématem těchto karet, a vlastně i každého lidského života. Karty a související kniha právě tomuto tématu dávají nový rozměr.

Karty jsou plné andělského světla, které může osvětlit mnohé z toho, s čím si nevíme rady. Možná se ve svém vztahu trápíte, hádky s partnerem přerůstají všechny únosné meze, zažíváte smutek z osamění, hledáte spřízněnou duši – to vše patří k životu a vždy se to dá vyřešit. Možná řešení najdete v kartách a třeba právě v Andělském tarotu pro lásku a partnerství.

Jak vypadají karty Andělského tarotu pro lásku a partnerství?

Zatímco většina andělských karet je charakteristická jemnými motivy a něžnými barevnými tóny, Andělský tarot pro lásku a partnerství vypadá jinak. Vyniká bohatými sytými barvami. Na kartách vždy dominuje některý z andělů, na okolní prostředí, symboly a další detaily moc místa není.

Svým grafickým ztvárněním balíček spíše připomíná prosté tarotové karty, přestože jsou náplní karet právě andělé.

Autorka Rebecca Bachstein se v tomto díle vydala jiným směrem než je obvyklé. Nutno podotknout, že její druhý karetní balíček nazvaný Tarot andělů světla je z grafického pohledu o poznání jemnější.

Karty a kniha Andělský tarot pro lásku a partnerství jsou zdrojem rad a inspirace z láskyplné říše andělů a moudré studnice tarotu. Mohou se vám stát přítelem ve chvílích, kdy potřebujete poradit ohledně lásky. Jsou však pouze jednou z možností.

Potřebujete radu ohledně lásky?
Máte také možnost obrátit se na profesionální kartářku. Nemusíte si pořizovat karty, nemusíte znát pravidla výkladu, stačí jen zavolat.