Beran – horoskop na rok 2023

20.3. - 19.4

Beran – horoskop na rok 2023

Rok 2023 bude pro Berana obdobím nečekaných výzev a zkoušek, které ho mnohdy nemile překvapí. Jeho výhodou je však vrozený životní elán a průbojnost, tyto vlastnosti mu usnadní proplout poměrně náročným rokem relativně úspěšně.

Pro navazování nových vztahů nebude příliš optimální situace. A větší krize a neshody se dají očekávat také v již existujícím svazku. Beran bohužel není mistr v kompromisech a jen nerad ustupuje, proto je otázkou, zda vztah tento nápor vydrží.

Beran by se měl připravit na to, že v pracovní sféře mu možná nebude vše vycházet tak, jak si představoval. Může se dokonce stát, že bude jeho kariéra vážně ohrožena. Přesto však může nakonec vzniklé situace využít ke svému prospěchu. Měl by si totiž ujasnit, jestli ho jeho práce skutečně naplňuje a není čas začít znovu a úplně jinak.

Obecně by se měl v roce 2023 zaměřit Beran především sám na sebe a ujasnit si, co vlastně od života chce. Pokud si jasně stanoví své sny a cíle, může jich se svou neústupnou povahou poměrně snadno dosáhnout.

Nechejte si vypracovat Váš osobní horoskop na rok 2023
Toužíte se dozvědět podrobnosti o tom, co vás v roce 2023 čeká? Vyberte si z našich zkušených věštkyň a kartářek a zavolajte do naší online veštírny. Buďte na celý rok 2023 připraveni.