Ryby – horoskop na rok 2023

19.2. - 19.3.

Ryby – horoskop na rok 2023

Empatické Ryby dostanou jedinečnou šanci splnit si své tajné sny. Přestože jejich rok 2023 nebude zcela klidnou hladinou, proplavou jím nakonec většinou poměrně snadno a vlny, které se objeví, jim cestu spíše usnadní.

Ryby by se měly soustředit zejména na budování domova. A je všeobecně známo, že právě toto znamení má pro „zabydlování“ výjimečný cit. Atmosféra útulného domova se přenese i do vztahu, který se tím ještě více upevní.

V pracovním životě by se Ryby neměly ostýchat přednést své nápady a prosadit zajímavé myšlenky, kterých mají plnou hlavu. Nastane také vhodná doba na rekvalifikaci a doplnění vzdělání. Dokonce není třeba se obávat ani větších změn, planety jsou těmto skutkům nakloněny.

Pro většinu Ryb bude rok 2023 poměrně poklidný a bez větších karambolů. Ryby však nesmí zapomínat na sebe a své potřeby, často mají příliš velké tendence se přizpůsobovat ostatním na úkor svého štěstí.

Nechejte si vypracovat Váš osobní horoskop na rok 2023
Toužíte se dozvědět podrobnosti o tom, co vás v roce 2023 čeká? Vyberte si z našich zkušených věštkyň a kartářek a zavolajte do naší online veštírny. Buďte na celý rok 2023 připraveni.