Znamení Ryby – partnerská shoda

Ryby a Beran

V tomto vztahu je nutné pochopení a vyvážený přístup obou stran. Z jedné strany máme ohnivého Berana  a z druhé jemnou a citlivou Rybu. Pro Berana může být problém přílišná podřízenost Ryby, proto by Ryba neměla tak jednoduše a rychle ve všem ustupovat, jak je jejím zvykem. Berany vztahy naprosto hladké, kde druhá strana jen přikyvuje brzy začínají iritovat a nudit.

Ryby a Blíženci

Ryby mají rády stabilizaci a harmonii, ale v tajnosti sní o změnách a doufají, že se objeví nějaké zajímavé výzvy. To je šance pro Blížence, aby je okouzlil svojí láskou k dobrodružství a ke změnám. Takový vztah vyžaduje hodně práce a vzájemného pochopení, protože přece jen temperament a zájmy těchto znamení jsou odlišné. Existuje riziko, že Blíženec se začne nudit Rybami, zvláště z důvodu jejich mlhavého snílkovství.

Ryby a Lev

Lev a Ryby to jsou naprosto rozdílná očekávání, zájmy a hlavně úplně jiná citlivost. Lev nikdy nedokáže rozšifrovat snivou náturu Ryb a Ryby neuvěří Lvovi natolik, aby k němu byly úplně upřímně a aby mu ukázaly své pravé city. Vztah má dosti malé šance na úspěch, daří se jen pokud se přece jen podaří najít nějaký společný zájem, ale i tak lépe vše vychází na přátelské úrovni než na úrovni partnerské.

Ryby a Váhy

Váha a Ryby se dosti špatně domlouvají. Jeden druhého mají za velkou záhadu, ale nic je příliš netáhne ji dešifrovat. Veselou Váhu nijak netáhne klid melancholické Ryby. Jinak tráví volný čas, jinak ukazují své city. Ryby se při Váze cítí nejistě a Váhu rozčaruje konservatismus Ryb a není schopna si vážit jejich romantické ale klidné povahy.

Ryby a Střelec

Ryby a Střelec se dosti těžce domluví. Různé temperamenty a zájmy společnou komunikaci nijak neusnadňují. Ryby jsou zodpovědné a dráždí je lehkomyslný přístup Střelce k důležitým věcem a k životu. Pro Střelce je zase Ryba příliš chladná a až moc se ovládá. Zodpovědnost Ryb nijak Střelce nezaujme. Obě znamení čeká hodně práce pokud chtějí mít povedený vztah a musí počítat s nepříliš povedeným intimním životem, přinejmenším na začátku, kdy si absolutně tato znamení v ložnici nerozumí.

Ryby a Vodnář

Ve vztahu těchto dvou znamení se může objevit mnoho problémů. Ryby většinou očekávaji podporu od svého partnera a doufají, že bude on osobou zodpovědnou a vážnou. Nenachází tyto vlastnosti u Vodnáře, který bývá bezstarostný, nesoustředěný a nepříliš zodpovědný. Pochopení mohou najít v profesním životě, protože obě znamení zajímají originální řešení a zájmy. Pokud tedy najdou hodně společných bodů v práci či hobby, tak to může být dobrý základ pro stavbu kvalitního vztahu.

Ryby a Býk

Ryby navenek touží po novinkách a změnách, ale ve skrytu duše tají touhu po stabilizaci a harmonii. Proto i vztah Býka a Ryb může být velmi úspěšný. Býk je klidný a rozumný, proto dokáže dostřehnout a docenit dobré vlastnosti Ryb. Souběžně Ryby si budou velmi vážit stálosti citů u Býka, jeho věrnosti a oddanosti. Takový vztah může přinést oběma stranám hodně satisfakce.

Ryby a Rak

Ryby mají rády stabilizaci a harmonii, jsou to osoby zasněné a romantické. Rak se při Rybách stane citlivým romantickým milencem. Jestli jeho chování bude Rybami zaakceptováno a uznáváno, tak se stane také velmi něžným a věrným. A Ryby se v tomto vztahu budou cítit bezpečně a splní se jejich sny o milém, něžném a věrném partnerovi. Ryby budou obdivovat svého partnera za jeho všestranné zájmy a zodpovědný a střízlivý přístup k životu.

Ryby a Panna

Panna je příliš málo romantická pro citlivou a přetékající emocemi Rybu. Ryby mají velikou intuici a Panna pro změnu spíše důvěřuje rozumu. Panna ráda poučuje a kritizuje a to všechny Ryby nenávidí. Šancí pro tento vztah je podobný temperament a schopnost Ryb často ustoupit. Pokud se to podaří, tak Ryby docení praktičnost Panny a zajistí jí pocit bezpečí.

Ryby a Štír

Ačkoliv Ryby jsou klidné a velmi dobře se ovládají a Štír je zas plný vášní a temperamentu, takový vztah může být úspěšný. Štír je totiž často věrný a romantický a zasněná a taktéž romantická Ryba ho dokáže velmi okouzlit. Ryby se ale musí starat dorovnat Štírovi v jeho vášnivosti a co nejvíce ustupovat při různých zbytečných konfliktech a ukazovat mu, že si vztahu váží. Je to spojení s rizikem konfliktů, ale po jejich překonání může být velmi trvalé.

Ryby a Kozoroh

Vztah těchto dvou znamení může být jak výborný, tak naprosto krizový. Jestli Kozoroh ocení klidnou Rybu a Ryba si nechá vnést do svého života trochu zmatku, tak úspěch je téměř jistý. Pak se mohou i výtečně doplňovat také v ložnici. Kozoroh jen musí pochopit zasněný charakter Ryb a ty mu zas musí dopřát trochu prostoru pro bláznění.

Ryby a Ryby

Je šance na velmi dobrý vztah. Oba partneři jsou citliví a chápající se vzájemně. Jednoduše navážou duchovní pouto a společně začnou hledat různé spojující je zájmy. Také jako milenci vychází velmi dobře, protože jeden druhého chápou a okamžitě mu vychází vstříc. Oba partneři jsou šetrní, váží si hezké domácnosti a rodiny.