Znamení Panna – partnerská shoda

Panna a Rak

Panna a Rak mohou vytvořit trvalý a šťastný vztah plný lásky. Jejich charaktery se vzájemně doplňují. Klidnější Panna si bude vážit také klidného ale toužícího po obdivu Raka. Spojí je láska k žití s mírou, k pořádku, rodině, domácnosti a také rozumný nadhled v životě.

Panna a Býk

Osoby narozené ve znamení Panny jsou důsledné a rozumné. Váží si klidu a bývají velmi dobrými rodiči. Tyto vlastnosti často dokáží okouzlit Býky, kteří k nim mají také blízko. Obě znamení mohou vytvořit velmi dobrý vztah, který se opírá na důvěře – ani Býk ani Panna nejsou žárlivými blázny. Bude to kvalitní vztah, ale bez nějakých výbuchů emocí a větších milostných vzplanutí.

Panna a Vodnář

Vodnář je originální, společenský a veselý. Panna je chladnější a praktická, má jiný temperament a jiný vztah k finančním záležitostem. Panna těžko pochopí bezstarostnost Vodnáře, vždy ji bude považovat za lehkomyslnost a nerozvážnost. Vztah těchto dvou znamení bude vyžadovat hodně ústupků a kompromisů – příliš mnoho je rozděluje a příliš málo je může společně okouzlit. Vše může fungovat pokud Vodnář si začne vážit praktické a hospodárné Panny a ta pro změnu dovolí Vodnáři vnést trochu bláznovství do života a tím ho také oživit.

Panna a Střelec

Panna není příliš dobrým partnerem pro Střelce, který má rád svoji svobodu a roztažená křídla a Panna by mu je raději přistříhla a donutila ho akceptovat svoji vůli. Panna často závidí Střelci jeho bohatý a hlučný společenský život, přitom ale sama ho nikdy nevyhledá a osobně jí spíše nevyhovuje. Pro Střelce Panna bude příliš nudným partnerem, který mu omezuje svobodu a u kterého si nedokáže všimnout jeho dobrých vlastností.

Panna a Váhy

Váha chce neustálé změny, společnost a planout ohněm nečekané lásky. Panna je nesmělá, klidná a dosti málo průbojná. Ve vztahu Panny a Váhy dominují konflikty a rozčarování. Pannu dráždí živelný charakter Váhy a neuklidňuje ji ani její finanční spořádanost a rozvážnost. Panna bude Váze vyčítat nedostatek zaangažování ve vztahu.

Panna a Lev

Oheň a Země, čili Lev a Panna. Jestli Lev dokáže rozpálit Pannu a ohřeje ji žárem své lásky, tak je jistá šance na úspěšný vztah. Mezi těmito znameními je totiž mnoho rozdílů. Panna je klidná a nerada se předvádí a to je jedna z hlavních vlastností Lva. Tento vztah čeká hodně práce a kompromisů.

Panna  a Blíženci

Blíženci jsou znamením, které má rádo změny a nové výzvy. Osoby ve znamení Panny bývají důsledné, pečlivé a rozumné. Ve vztahu může být různě, jestli Panna dokáže docenit živelný přístup Blíženců a ty nezačne nudit praktická a trochu nesmělá Panna, tak jsou dobré šance na úspěch. Ale stejně čeká tato znamení hodně práce nad vztahem a vzájemným pochopením, aby ze svého partnerství odnášely jen  spokojenost.

Panna a Beran

Ačkoliv zemská Panna se tváří velmi podřízeně, co by sugerovalo, že nijak dominace Berana vadit nebude, tak takovéto spojení přináší mnoho výzev oběma stranám. Beran těžko snáší klid, pečlivost a trpělivost Panny a ta se zas necítí nejlépe otočená nekonečnou energií Berana. Jestli se ale obě strany dokážou respektovat a vážit se vzájemně, tak takovýto vztah může dobře fungovat. Jen je nutno neustále držet na uzdě své emoce a minimalizovat konflikty.

Panna a Panna

Dvě Panny bohužel nejsou pro sebe stvořeny. Mohou vytvořit nudný a chladný vztah, ze kterého nikdo nebude spokojený ani nezíská sílu a radost pro život. Panna potřebuje partnera, který povzbudí její smysly, který ji okouzlí  a učiní šťastnou. Klidný charakter Panny přitahuje výrazně živější a neklidné duše, u kterých se může rozvinout a ukázat jim svoji praktičnost a hospodárnost.

Panna a Štír

Panna a Štír mohou výtečně fungovat na pracovišti. Mají podobné zájmy a názory. Ale Štír může být jen velmi dobrým kamarádem Panny. Mají velmi rozdílný temperament, Štír je příliš průbojný a vášnivý a to nesedí chladné a klidné Panně. Panna mu bude vyčítat přílišnou zhýralost a neocení jeho vášnívý charakter, bude žárlivá a nespokojená, protože potřebuje mnohem více citlivosti a starostlivosti.

Panna a Kozoroh

Je to dosti povedený pár, který se vzájemně doplňuje. Kozoroh má diplomatický talent, je plný pochopení a proto dokáže snášet dominantní choutky Panny. Oba si váží klid a příjemnou, starostlivě opečovávanou domácnost. Panna si bude vážit spořivosti hospodárnosti Kozoroha a bude se při něm cítit bezpečná. Obě znamení si nejvíce váží stabilitu a pevnost vztahu, proto nepotřebují nějaká exhibicionistická předvádění se či teatrální vyznání lásky. Nejdůležitější je věrnost.

Panna a Ryby

Panna je příliš málo romantická pro citlivou a přetékající emocemi Rybu. Ryby mají velikou intuici a Panna pro změnu spíše důvěřuje rozumu. Panna ráda poučuje a kritizuje a to všechny Ryby nenávidí. Šancí pro tento vztah je podobný temperament a schopnost Ryb často ustoupit. Pokud se to podaří, tak Ryby docení praktičnost Panny a zajistí jí pocit bezpečí.