Znamení Váhy – partnerská shoda

Váha a Beran

Toto spojení je velmi dobré. Z jedné strany máme plného energie Berana a z druhé sympatickou diplomatickou Váhu. V tomto spojení automaticky je mnoho vzájemné akceptace, co vytváří skvělý podklad pro dobrý vztah. Více méně podobný temperament umožňuje se dobře doplňovat a nezabývat se malichernostmi.

Váha a Blíženci

Blíženci mají neustále hlavu v oblacích a hledají novou inspiraci. Váha bývá osobou zasněnou, romantickou, nestálou a schopnou nenadálých vzplanutí. Takovýto vztah má mnoho velmi dobrých předpokladů pro trvalost. Ve vztahu obě strany mohou získat to po čem touží, budou si vzájemně obohacovat život a spojí je také vzájemné zájmy.

Váha a Lev

Váha má ráda změny a často vede bohatý společenský život. Ráda je středem pozornosti ve větší společnosti a to má podobné jako Lev. Ještě častěji než Lev dokáže z nenadání vzplanout láskou. Dokáže okouzlit Lva svoji láskou k životu a veselým přístupem. Při Váze Lev dokáže zapmenout kdo tu vládne a hrdost z úspěchu partnera je pro něho ještě jeden důvod k hrdosti.

Váha a Býk

Váha je zasněná romantická osoba, která často mění city a občas bývá obětí náhlých milostných vzplanutí. A to není přesně to pravé ořechové pro statného Býka, který spíš očekává klid a důslednost. Proto si nebude příliš vážit dosti povrchní přístup k životu Váhy a nebude akceptovat její nestálost. Obě znamení mohou vytvořit povedený vztah jestli se vzájemně docení, pochopí rozdíly, otevřou na změny a díky tomu obohatí svoji osobnost.

Váha a Rak

Zasněná a romantická Váha může najít kouzlo v hodně ukrytém romantikovi jakým bývá Rak. Ale obě znamení se dosti liší temperamentem. Váha chce změny a společnost a Rak dá přednost domácnosti. Váha chce ve vztahu okouzlovat a dominovat a Rak by chtěl spíše poučovat a nadchnout partnera. Vztah nebude příliš úspěšný pokud obě strany nevěnují čas na vzájemné poznávání a případné ústupky.

Váha a Panna

Váha chce neustálé změny, společnost a planout ohněm nečekané lásky. Panna je nesmělá, klidná a dosti málo průbojná. Ve vztahu Panny a Váhy dominují konflikty a rozčarování. Pannu dráždí živelný charakter Váhy a neuklidňuje ji ani její finanční spořádanost a rozvážnost. Panna bude Váze vyčítat nedostatek zaangažování ve vztahu.

Váha a Váha

Váhy jsou okouzlující, společenské a okouzlující. Dvě Váhy mají podobný temperament a zájmy proto mohou mít docela úspěšný vztah. Ale pro dlouhodobé udržení vztahu dvou Vah je nutno neustále něco nového vymýšlet a hlavně se vyhýbat rutině a nudě, to každou Váhu ubíjí a začne hledat změnu.

Váha a Štír

Štír je dosti živelný a vášnivý co je pro Váhu dosti atraktivní, která velmi touží po vášnivém vztahu. Jestli je ještě spojí společné zájmy, tak vytvoří velmi povedený trvalý vztah. Váha je velmi dobrým diplomatem, co jí umožňuje vyhýbat se konfliktům s hádavým Štírem a uklidňovat ho. Jediné riziko je ve společenském životě Vah, který může v Štírovi vzbuzovat žárlivost.

Váha a Střelec

Velmi dobrý vztah. Osoby narozené v těchto znacích jsou veselé a mají rády život. Váha je dobře zorganizovaná a Střelec bývá dobrým organizátorem, který má často v práci úspěchy. Společně vytvoří téměř ideální pár, protože i v intimních chvílích mají podobné záliby. Jsou otevřeni na novinky, smyslní a citliví.

Váha a Kozoroh

Kozoroh si váží klid a teplý pohodlný dům. Váha ale má ráda zajímavý život plný změn a nových impulsů. Konservativní Kozoroh nerozumí lehkovážnou, trošku bláznivou Váhu a nedokáže kupodivu ocenit ani její diplomatické schopnosti a hospodárnost. Váha si příliš nepotrpí na rozhazovačnost Kozoroha, vymáhá od něho více pozornosti, vášně a fantazie. Bývá to velmi těžký vztah a málokdy se daří dobře sladit tak rozdílné povahy.

Váha a Vodnář

Váha a Vodnář jsou společenští mají podobné zájmy a podobný smysl pro humor. Podobným způsobem také přistupují k životu a nejsou puntičkářští. Obě znamení jsou vynalézavá a mají rády změny, díky tomu se dokážou výtečně domluvit a vzájemně se fascinují. Váha a Vodnář dokážou vytvořit velmi stabilní vztah a neměli by se nikdy nudit.

Váha a Ryby

Váha a Ryby se dosti špatně domlouvají. Jeden druhého mají za velkou záhadu, ale nic je příliš netáhne ji dešifrovat. Veselou Váhu nijak netáhne klid melancholické Ryby. Jinak tráví volný čas, jinak ukazují své city. Ryby se při Váze cítí nejistě a Váhu rozčaruje konservatismus Ryb a není schopna si vážit jejich romantické ale klidné povahy.