Jak horoskop ovlivňuje to, co děláte ve volném čase?

horoskop

Znamení zvěrokruhu vypovídá mnohé o charakteru a povahových rysech daného člověka. Horoskop může naznačit, jak se člověk chová k sobě, ale i k druhým. Ukazuje něco o tom, jaké bude jeho okolí, jaký bude jeho svět, jak se bude vyvíjet jeho život. Dává určité predispozice pro konkrétní profesní zaměření. Pochopitelně může dát určitý obraz také o zájmech, koníčcích a volném čase člověka narozeného v daném znamení.

Jak trávíme volný čas?

Každý z nás je jedinečný, každý z nás má vlastní představy o volném čase. Zatímco jeden veškerý volný čas využije aktivně, sportuje nebo se věnuje třeba zkrášlování svého okolí, další volný čas nejraději prolenoší. O tom, jak volný čas nejraději trávíme, vypovídá mnohé horoskop, znamení zvěrokruhu a jeden ze čtyř živlů, které se ke znamení zvěrokruhu vážou.

Oheň není voda

Aktivita se váže k živlu ohně, tento živel náleží k beranovi, lvu a střelci. Tato ohnivá znamení tedy budou aktivní i ve volném čase. Jejich koníčky budou plné pohybu a dobrodružství. Ohnivá znamení také mají rádi společnost, takže po práci klidně zajdou někam s přáteli. Odpočinek o samotě doma není nic pro ně. Téměř opačně to pak mají znamení spojená s vodním živlem.

Voda, která se pojí se znamením ryb, raka a štíra, může být divoká i poklidná. Lidé zrození v tomto znamení jsou na tom podobě, chovají se proměnlivě a jejich nálada často sklouzává k melancholii. Ve volném čase klidně nedělají nic a svědčí jim to. Mají rádi samotu, ale jsou také úzce vázáni na své blízké a rodinu. Svůj volný čas tak využívají zejména pro svoji rodinu.

Země a vzduch

Pokud půjde o živel země, tedy znamení býka, kozoroha a panny, bude se vázat na hmotné zabezpečení a materiální statky. Tato znamení mohou být ve volném čase aktivní tak, aby vydělali další peníze. Výdělečná práce jim dává smysl více než cokoliv jiného. Také se vyžívají v uklízení a zdokonalování svého okolí, tedy bytu, domu, chalupy či zahrady.

Úplně jinak jsou na tom znamení blíženců, vodnáře a vah, kterým při narození foukl vítr do vínku jistou proměnlivost. Tato vzdušná znamení rychle mění své zájmy, jejich pozornost je nestálá. Věnují se mnoha různorodým činnostem, většinou však u žádné z nich nevydrží po celý život. Mohou mít rádi různorodé sporty, kreativní a uměleckou tvorbu, společenské aktivity, cestování, ale stejně tak se mohou vyžívat v samotě. Vždy však zpravidla jenom po omezenou dobu.

Jak jste na tom vy?

Co děláte ve volném čase a který z celé palety koníčků je vám blízký? Vydržíte u jedné záliby dlouho nebo své zaměření směřujete v různých obdobích na různé strany?

Chcete se o sobě dozvědět něco víc?
Chcete odhalit své přednosti? Chcete najít svůj skrytý talent? Chcete se zaměřit na to, co je vám skutečně blízké? Může vám pomoci osobní horoskop sestavený našimi astrology. Služby profesionálních astrologů jsou vám blíž, než si myslíte. Stačí vzít telefon a zavolat nebo napsat SMS. Ihned se o sobě dozvíte něco víc.