Když vztahy opakovaně nevychází

laska

Bohužel ne každý z nás má to obrovské štěstí, že narazí na toho pravého partnera, se kterým má fungující a bezproblémový vztah. Málokdo zůstane se svou první láskou po celý život, i když se takové případy občas stávají, je to spíše výjimkou. Je poměrně běžné, že si projdeme několika různými vztahy, než někde napevno zakotvíme. Zpozornět bychom ale měli v případě, jestliže naše vztahy ztroskotávají opakovaně. Dá se s tím vůbec něco dělat, co je vlastně špatně a dá se takové prokletí nějak překonat?

Nejčastějších důvodů je jen několik

Mráček či dokonce větší mrak se v průběhu trvání vztahu objeví snad v každém partnerství. Je to normální, spousta párů ale nakonec takovou krizi ustojí a zůstane spolu. Hlavních důvodů, proč máme smůlu v lásce, je pouze několik.

Špatná volba

Někdo při hledání partnera skutečně nemá šťastnou ruku a vybírá si mezi „nevhodnými typy“. Většinou se jedná o zadané muže, kteří hledají pouze zpestření a povyražení, přičemž se ke své milence nechtějí opravdově vázat. Může jít také o nenapravitelného sukničkáře, v tom případě si nikdy nedělejte naděje, že právě vy budete tou, která jej napraví.

Přílišná očekávání

Někdy žena udělá chybu v tom, že má na opačné pohlaví příliš velké nároky. Chtěla by někoho, kdo je mužný a něžný zároveň, zajistí rodinu finančně, ale dokáže se také postarat o domácí práce. Přiznejme si, nikdo není ideální a nikdy nepotkáme někoho, kdo se zcela ve všem shoduje s představami, které máme. Partnerství je vždy zkouškou, jak dokážeme být tolerantní a ochotní dělat vzájemné kompromisy.

Nedostatek uznání

Každá žena ví, že typickou mužskou vlastností je ješitnost. Málokterá toho ale dokáže využít ve vlastní prospěch. Dávejte partnerovi najevo, že si vážíte toho, co dělá (i když si třeba v duchu říkáte, že by toho mohl dělat víc), nezapomeňte jej občas pochválit. Pochvala má mnohem silnější moc než výčitka.

Vztah jako celoživotní práce

Lidé často zapomenou, že o své partnerství musí stále pečovat. Je to podobné jako s květinou, pokud ji přestaneme zalévat a starat se o ni, postupně začne uvadat a my o ni přijdeme. Pokud jsme ve šťastném vztahu, neznamená to, že máme vyhráno a již nemusíme nic dělat. Udržet si lásku a spokojeného partnera je dřina. Někdy ale ke spokojení stačí pár drobností. Kdy naposledy jste svého partnera pohladila nebo jej něčím příjemně překvapila?

Malý rituál lásky

Způsobů, jak si udržet lásku prostřednictvím magie, je spousta. Abychom byli úspěšní, musíme mít vždy dobré úmysly a nesmíme se snažit s danou osobou manipulovat. Můžeme zkusit následující velice jednoduchý rituál.
Najdeme si klidné místo, kde nás nikdo nebude rušit. Vezmeme voskovou svíčku, kterou očistíme v roztoku s mořskou solí. Poté ji potřeme nejlépe olivovým nebo éterickým olejem. Svíčku zapálíme. Pozorujeme její plamen a přitom si představujeme svého partnera nebo toho, s kým toužíme být. Intenzivně myslíme na sílu naší lásky. Nakonec svíčku sfoukneme. Celý proces můžeme opakovat více dnů po sobě. Tento návod je sice velmi jednoduchý, ale zároveň nesmírně účinný. Čím silnější bude naše láska k dané osobě, tím větší účinek bude tento magický rituál mít.

Nedaří se vám najít toho pravého partnera?
Chybí vám něha a pohlazení? Nejste ve stávajícím vztahu šťastní a nevíte, jak dál? Obraťte se na věštkyni, aby vám poradila, láska si k vám pak sama najde cestu.