Kouzelní jednorožci

Jednorožec

Jednorožci jsou jako andělé, přicházejí z té nejvyšší duchovní podstaty. Jde o éterické bytosti ze sedmé dimenze. V andělské hierarchii stojí vedle archandělů.

Tato mystická stvoření řadíme k elementárním bytostem, obdobně jako třeba víly, skřítky, nymfy nebo salamandry. Jednorožci jsou především anděly dětí – děti je milují pro jejich přímost, opravdovost a čistou krásu. Děti jsou otevřené, spojené se svojí duší. Dokážou se napojit na další duše kolem sebe, proto také dokážou komunikovat s jednorožci a dalšími elementárními bytostmi. Pro jednorožce je typické, že komunikují právě na úrovni duše.

Zářící jednorožci

Jednorožec je synonymem čistoty. Má čistou energii, čistou duši i srdce. Je bytostí čistého bílého světla. Jednorožec vydává silný proud světelné energie skrze čakru osvícení – třetí oko. Jeví se jako spirálovitě stočený roh v bílé nebo zlaté barvě. Nese v sobě osvícení, ale i léčivou sílu.

Jednorožec má schopnost očisťovat lidskou duši, karmu, lidské úmysly i jednání. Připomíná božskou nevinnost. Nese v sobě bezpodmínečnou lásku. Přestože v sobě spojuje dokonalou harmonii ženského a mužského principu, vlastnosti jednorožce založené na lásce a soucitu jsou spíše ženské.

Jednorožci září tak silným světlem, že vstupuje přímo do duše. Jednorožci jsou napojeny na čisté zářící duše. Přinášejí pozitivní poselství a radost. Podporují tvůrčí myšlenky a ty, kteří touží udělat svět lepším.

Andělské karty Kouzelní jednorožci

Jednorožci naplňují jeden z balíčků andělských karet Doreen Virtue. Nese název Kouzelní jednorožci a je určený pro všechny, kteří mají čisté úmysly stejně jako úchvatní jednorožci.

Svým jazykem se tyto andělské karty Doreen Virtue přibližují dětem i všem ostatní s mladým duchem. 44 karet, které balíček obsahuje, zdobí poutavé ilustrace. Obrázky zářících jednorožců často pocházejí z rukou křišťálových a indigových dětí, které tak ještě prohloubily poselství karet a vetkly kartám další tajemné kouzlo.

Andělské karty Zázrační jednorožci

Jednorožci jsou také klíčovým tématem balíčku karet a knihy Diany Cooper s názvem Zázrační jednorožci.

Podtitulem sady je „léčitelé duše“, protože právě na úrovni duše jednorožci působí. Jednorožci dokážou obdobně jako andělé plnit přání, jde však o hluboká přání duše spojená s klíčovým posláním každé lidské bytosti.

Andělské karty s jednorožci Diany Cooper jsou zdrojem odvahy a síly jít za svou životní vizí. Připomínají každému člověku, kdo ve své nejniternější podstatě opravdu je.

Požádejte o radu
Stejně jako andělé dokážou i jednorožci radit v těch nejsložitějších životních situacích. Roh jednorožců září léčivou energií. Umí vyléčit i ty nejhlubší rány duše. Stačí jednorožce najít a požádat ho, aby nasměroval tuto energii právě k vám. Tou nejjednodušší cestou, jak se spojit s jednorožci jsou andělské karty. Pokud vám výklad andělských karet dělá potíže, pomůžou vám naše věštkyně.