Magické a nadpřirozené schopnosti koček

Mačka - jej zvláštne a nadprirodzené schopnosti

Kočka je oblíbený domácí mazlíček, kterého nalezneme v nejedné domácnosti. Na rozdíl od psů, kteří jim v žebříčku popularity konkurují, je samostatnější, nevyžaduje tolik pozornosti a péče. Tento mňoukající zvířecí tvor zaujal po boku člověka důležité postavení již ve starověku – kočka byla domestikována před mnoha tisíci lety. A už v minulosti lidé věděli, že to není jen roztomilý tvor a mazlivý společník, ale že jeho schopnosti jsou v mnohém fascinující.

Kočka a magická symbolika

Již ve starověkém Egyptě lidé považovali kočku za posvátnou a byla uctívána. Pokud jí někdo přivodil smrt, pak i on sám dostal trest smrti.

Ve středověku byla kočka spojována s čarodějnicemi jako jejich věrná společnice. Dokonce dodnes nalezneme v nejedné pohádce černou kočku, která se objeví na rameni čarodějnice coby její oddaná průvodkyně při čarování.

Ke kočkám se také váže mnoho různých rčení. Kdo by neznal to nejznámější, které spočívá v tom, že pokud nám černá kočka přeběhne přes cestu, znamená to smůlu.

Toto domestikované zvíře symbolizuje tajemno, nezávislost, svobodu. K dalším jeho charakteristikám patří silná schopnost empatie, náladovost a nepředvídatelnost.

Kočka a energie

V energetické oblasti má kočka velmi příznivý vliv, dokáže totiž energii transformovat, a to pozitivní cestou. Pokud se někde nachází negativní energie, umí ji účinně přeměnit na kladnou. Dokonce místa, kde se koncentruje pro člověka nevhodná energie, přímo vyhledává – v domě či bytě jsou to právě ta místa, kde nejradši odpočívá a spí. Zatímco jí takové polohy vyhovují a neškodí jejímu zdraví, lidé by se jim měli rozhodně vyhnout. Této úžasné schopnosti kočky můžeme využití a k vlastnímu spaní a odpočinku vybrat právě ta místa, kterým se kočka spíše vyhýbá. Ty jsou totiž pro nás těmi nejlepšími.

A protože, jak jsme již zmínili, dokáže kočka pročistit negativní energie a vše záporné z ní odstranit, pomůže tento domácí mazlíček udržovat zdravé a energeticky čisté domácí prostředí. Nás to ovlivní příznivě, budeme se cítit celkově lépe a mít více energie i celkové chutě do života. Kočka dokáže také odstraňovat energetické bloky přímo v našem těle. Kočičí předení má schopnost harmonizovat naši auru. A i proto se vyplatí si kočku pořídit.

Kočka a nadpřirozené schopnosti

Kočka má vrozené telepatické schopnosti. Také umí předpovídat a velice dobře rozpozná blížící se nebezpečí. V takovém případě může i zachránit život, když například zavčas varuje před požárem nebo zemětřesením.

Kočka navíc vidí záležitosti, které jsou našemu lidskému oku většinou skryty. To platí zejména o astrálních tvorech a bytostech. Tím, že je velice dobře vnímá a má pročišťující ozdravný vliv, má rovněž schopnost nás ochránit před hrozbami od astrálních bytostí, které nemají dobré úmysly.

Věštění online
Nejenom kočka dokáže povzbudit a dodat pozitivní energii. Metod existuje mnohem více. S věštkyní se můžete poradit, jakým způsobem úspěšně bojovat s únavou nebo třeba jen špatnou náladou.