Moje zkušenost s věštkyní

Tak jako mnoho jiných, jsem i já vždy považovala jasnovidectví a věštění za jakési šarlatánství. Prostě jsem nevěřila, že někdo, kdo mne vůbec nezná a neví nic o mém životě, může po krátkém sezení či telefonátu s určitostí odhalit věci, které jsem dosud nikde a před nikým nesdělovala a dokonce předpovědět mou budoucnost.

Samozřejmě jsem slyšela o některých zvláštních schopnostech některých lidí a mnozí známí herci potvrzovali, že většina věcí, které jim tato známá osobnost předpověděla, se pak skutečně stala. Ve valné většině případů se to týkalo zdravotních potíží. Z několika stran, ať již ze sdělovacích prostředků nebo od některých známých jsem samozřejmě o těchto mimořádných schopnostech slyšela.

Ovšem jak je známo, dokud člověk nic takového nepotřebuje, tak se o to ani nezajímá. Jiná situace je, když se objeví v životě jakékoliv komplikace, které třeba člověku přerostou přes hlavu. Mohou to být například potíže finančního rázu. Odborníci vždy radí, že je potřeba takovou situaci řešit hned v zárodku, a ne si půjčovat další peníze, čímž se můžete dostat do finanční pasti a exekuci máte na krku, ani se nenadějete.

Zkušenosti známých

Nedávno jsem vyslechla svou kamarádku, která se po rozvodu s manželem dostala do finanční tísně a hrozilo jí, že skončí pod mostem. Možná ze zoufalství a beznaděje navštívila kartářku, která jí předpověděla, že se brzy stane bohatou. Příliš tomu nevěřila, ale za měsíc se od notáře dozvěděla, že zdědila velkou částku peněz po svém strýci, na kterého již téměř zapomněla. Tato její zkušenost mne poněkud zviklala v mém názoru na věštění, ale stále jsme to nepotřebovala.

Moje první potíže

Když se mi však objevily občasné bolesti v břišní krajině, které se stupňovaly, začala jsem přemýšlet, co dělat. Nepomáhaly žádné babské rady ani léky, kterých jsem po prohlídkách u lékařů vystřídala několik. Na naléhání mojí kamarádky jsem se rozhodla navštívit stejnou věštkyni, která jí pomohla.

Velké překvapení u věštkyně

Již po prvním sezení se můj odmítavý postoj k této metodě radikálně změnil. Musela jsem přiznat, že věštkyně je jednak výborným psychologem a znalcem nejen lidské duše, ale i tělesné schránky člověka. Aniž bych jí sdělovala něco konkrétního, okamžitě poznala, že mám potíže s trávením. Stačil jí pohled do mých očí, prozkoumání stavu a barvy mé pokožky, aby určila správnou diagnózu. Po druhém sezení určila příčinu mých potíží a řekla mi, že mám něco s tenkým střevem. Při návštěvě lékaře jsem jej nasměrovala na tuto možnost, aniž bych něco říkala o věštkyni. Po podrobných vyšetřeních mi objevili malý nádor na tenkém střevě. Po jeho odstranění se zjistilo, že je nezhoubný a od té doby jsem se cítila konečně opět zdravotně v pořádku. Mohu za to poděkovat své kamarádce a hlavně věštkyni, na kterou nyní nedám dopustit.

Prožili jste i Vy nějaký zajímavý příběh, o který se chcete podělit s ostatními?
Napište nám.