Příběh Heleny: „Zdálo se mi o zkoušce“

anjel

Sny jsou signály z jiných světů i našeho podvědomí. Přestože si celá řada lidi myslí, že se jim sny nezdají, často jde pouze o situaci, že si sny nepamatují. Za noc má údajně normální člověk až několik snů, které si může i nemusí zapamatovat. Některé sny naopak bývají tak silné, že utkví v paměti a nutí člověka přemýšlet nad tím, co vlastně znamenaly. Výkladem snů se zabýval už slavný psychoanalytik Sigmund Freud. Alternativní výklad snů však může zprostředkovat i věštkyně, na kterou se obrátila také paní Helena.

Máte také zájem o výklad svého snu?
Obraťte se na naši věštkyni. Je dostupná na telefonu, kdykoliv. Během chvilky se dozvíte to, co se dozvědět máte. I špatný sen může být v něčem užitečný, stejně tak, jako byl nakonec užitečný paní Heleně.

Zdálo se mi, že mám před maturitou a nejsem připravena. Znovu jsem si prožívala ten obrovský stres, kterým si člověk prochází při maturitě. Přestože jsem ve skutečnosti uspěla, ve snu jsem zkouškou dospělosti neprošla. Cítila jsem se hrozně, byla jsem zpocená, svíral se mi žaludek. Zažívala jsem stres, který bohužel nenašel vyústění v dobrém konci. Skončilo to špatně – neprošla jsem, dokonce si nepamatuji, že bych prošla alespoň jedním předmětem. Ve snu jsem pohořela na plné čáře. Vzbudila jsem se a ještě několik minut jsem se nedokázala s tak velkým stresem vyrovnat. Přitom to nebylo poprvé, co se mi o maturitě zdálo. A to už ji mám úspěšně za sebou pěknou řádku let!

Tento sen o neúspěšné zkoušce se mi čas od času vrací. Vždycky je to tak frustrující, že jsem se rozhodla s tím něco dělat. Četla jsem o tom, že každý sen se dá nějak vyložit, že je nějakým sdělením, kterému je třeba porozumět. Rozhodla jsem se, že tento sen chci pochopit. Chtěla jsem vědět, proč ve snu nemůžu odmaturovat, když ve skutečnosti to šlo celkem hladce.

Na internetu jsem narazila na věšteckou poradnu, vedle kartářek, astrologů nebo numerologů tam byla i věštkyně, která se zabývá výkladem snů. Doufala jsem, že mi osvětlí i můj sen. A stalo se.

Vylíčila jsem věštkyni svůj sen, ta ho spojila s tím, co se dlouhodobě děje v mé práci. Mám stresující povolání. Dělám v administrativě, práce sama o sobě by nebyla tak hrozná, ale pracovní den nám doslova kazí šéfová. Bývá stabilně nepříjemná a výjimkou není ani neoprávněný křik. Neohlíží se na splněné úkoly, ale vždy upozorňuje na ty ještě nesplněné. A to je přitom úplně jedno, zda o nich vím nebo je ještě ani nemám zadané.

Věštkyně mi vysvětlila, že můj sen není o maturitě, ale o úkolech v práci, které nejsem schopna naplnit. Ne kvůli sobě, ale kvůli své šéfové. Připomněla mi pocity, které zažívám v práci a je pravdou, že jsou podobné těm, které přicházejí ve snu o zkoušce. Najednou to bylo jasné. Vše do sebe zapadalo. Ulevilo se mi. Můj sen mě trápil, trápení jsem zažívala v noci, ale i ve dne. Věštkyně mě na to upozornila. Pomohla mi k rozhodnutí o tom, že se poohlédnu po jiné práci.

Netrvalo dlouho a naskytla se pracovní příležitost. Okamžitě jsem ji využila. Nepřemýšlela jsem dlouho, rozhodnutá jsem byla už předem. V práci, kvůli které nemůžu v noci klidně spát, jsem už zůstat nechtěla. Můj sen mi nakonec vlastně pomohl, pomohl mi zbavit se stresu v původním zaměstnání. Jsem ráda, že jsem požádala věštkyni, aby mi můj sen vyložila.

Jaký je váš příběh? Prožili jste i vy něco, s čím se chcete podělit s ostatními?
Napište nám.