Přivolejte si lásku kouzelnou růží

kouzelna ruza
Pokud byste dostali za úkol vybrat jednu jedinou květinu, která ve vás nejvíce evokuje lásku, zamilovanost nebo vášeň, pravděpodobně by váš los padl na růži. A není divu. Vždyť růže je považována za královnu lásky již od starověku. A pokud vám zrovna láska schází, partnerství vám neklape nebo stále hledáte toho pravého prince, pak zkuste použít právě růže k tomu, aby vám pomocí své moci proměnili vaše touhy v realitu. Právě růže je jako stvořená k tomu, aby přitáhla lásku všude tam, kde je jí málo, je to květina pro spokojený vztah i hlubokou vášeň. A co víc, kouzelné rituály s růží nejsou složité, proto je může zkusit úplně každý.

Rituál číslo jedna

Je to prastaré a účinné kouzlo, jehož cílem je přilákat k sobě osudového partnera. Někdy se totiž stane, že krouží kolem nás nebo je někde nedaleko a je zapotřebí ho pomocí rituálu „trochu popostrčit“. Zapotřebí jsou dvě růže, z nichž jedna je zcela bílá a druhá rudá. Nejprve si ale sepište na menší kousek papíru všechny vaše představy o to, jaký by měl vysněný partner být. Poté si odstřihněte pramen vlasů a ty omotejte kolem papíru.

Teď je zapotřebí trochu šikovnosti – musíte totiž obě růže rozříznout na poloviny, z nichž k sobě složíte vždy poloviny odlišných barev. A do první skládané růže vložte ještě vaše psaní omotané pramenem vlasů a převažte růžovou nebo červenou stuhou, aby vše pěkně drželo pohromadě. Dále už stačí jen procházkou dojít k nejbližšímu potoku nebo řece (je důležité, aby šlo o tekoucí vodu) a dvoubarevnou růži tam vhodit. V duchu můžete zopakovat své přání. Růže se po vodě vydá na cestu nalézt pro vás toho správného partnera. Zbylé dvě poloviny růží poté zakopejte nebo zahrabte někam do země, nikdy by neměly skončit v koši nebo popelnici, pak by kouzlo nebylo účinné.

Rituál číslo dvě

Růže působí na lásku pozitivně neustále. Pokud tedy hledáte partnera nebo se vám nedaří ve vašem milostném životě, není nic jednoduššího, než na pomoc přivolat právě růži a její moc. Chcete najít opravdovou lásku? Pořiďte si pravou růžovou vodu a vždy po ránu si jí pokropte obličej a vlasy. Budete omámeni nádhernou růžovou vůní, ale ta má vliv i na své okolí a je dost možné, že již zanedlouho nebudete sami. Ještě větší moc má růžová voda, kterou si vyrobíte sami – stačí okvětní lístky růže přelít horkou kojeneckou nebo destilovanou vodou, scedit a přelít do lahvičky s rozprašovačem. Stejné kouzelné schopnosti mají i nasušené okvětní lístky, které noste stále při sobě. Můžete je vložit například do jednoduchého látkového pytlíku a mít v kabelce nebo ještě lépe v kapse vašeho oděvu.

Rituál číslo tři

Vyrobte si doma jednoduchý oltářík lásky. Stačí si vybrat místo, které je vám ve vašem bytě či domě sympatické a kde se cítíte dobře. Každý den večer si vyhraďte čas, kdy budete mít klid a nebudete nikým rušeni. Poté v místě vašeho oltáře zapalte nejlépe růžovou nebo červenou svíci a všude kolem ní rozsypte okvětní lístky růží. Vdechujte jejich nádhernou omamnou vůni, mějte zavřené oči a představujte si, jak by měl váš partner vypadat a jaké by měl mít vlastnosti, abyste s ním byla opravdu dokonale šťastná. Poté svíci zhasněte a stejný rituál opakujte každý den. Vězte, že brzy to již nebude zapotřebí a vy naleznete lásku svých snů.

Nemáte štěstí v lásce?
Pak je načase to změnit. Pokud ale nevíte jak, je lepší si zkusit nechat poradit. A tou správou osobou je věštkyně, která vidí mnohem více než my ostatní.