Síla myšlení vám pomůže splnit si sny

vestenie

Mysl každého člověk v sobě ukrývá obrovský potenciál. Pokud se naučíme tuto skrytou schopnost využívat a pracovat s ní, můžeme změnit celý náš život a splnit si naše sny a přání. Podívejme se spolu na jednoduchý návod, jak správně pronášet naše přání tak, aby se nám plnily. Není to ve skutečnosti tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Myšlenka jako mocná energie

Každá myšlenka, která člověku prolétne hlavou, je energií. Dostává se do prostoru a ovlivňuje dění kolem nás, i když to třeba není hned na první pohled patrné. Zároveň platí jedno jednoduché pravidlo: kladné emoce, pocity, myšlenky a slova přitahují pozitivní události a naopak! Pokud se tedy o někom říká, že je neuvěřitelný smolař, pravděpodobně má jen příliš mnoho negativních myšlenek – stačí hledat změnu u sebe samotného a zaujmout jiný životní postoj, pak se lze ze zajetí neštěstí poměrně snadno vymanit. Nebojte se tedy myslet pozitivně, přestože se vám v životě právě zrovna nedaří a nezažíváte lehké chvíle – je to sice v takové situaci těžké, ale výsledek stojí za to!

Jak si správně přát

  • Ne nadarmo se říká, že „víra tvá tě uzdraví“. Pokud budeme vyslovovat přání, je nesmírně důležité skutečně věřit v jeho naplnění. To je základ veškerého úspěchu.
  • Pokud formulujeme naše přání, vyslovujeme je v přítomném čase. To znamená, že se vyvarujeme vět jako „Chci se uzdravit“ nebo „Budu bohatý“, ale použijeme spojení „Jsem zdravý“ a „Jsem bohatý“. A zároveň zkusíme přesvědčit sami sebe, že to po čem toužíme, se nám již splnilo. Může to znít sice zvláštně, ale je to pro splnění našich snů důležité.
  • Jestliže něco chceme, musíme si dát také pozor na negativní formulace. Nikdy tedy nevyslovujeme „Nechci být nemocný“ – v tom případě totiž putuje do vesmíru energie ze slova nemocný! Raději tedy použijeme již výše uvedené slovní spojení „Jsem zdravý“.
  • Přání pravidelně opakujte, můžete si vytvořit nějaký pro vás příjemný rituál. Například před spaním si udělejte šálek dobrého bylinkového čaje a při jeho popíjení intenzivně myslete na svůj sen a představujte si, že se vám již splnil, soustřeďte se přitom na radost a pocit naplnění, které přitom budete cítit.
  • Nikdy si nepřejte nic špatného nebo dokonce zlého. A to ani sobě ani nikomu jinému. Takové přání by se vám opravdu nevyplatilo.

Pár rad závěrem

Někdy se nám naše tajné přání plní, aniž bychom to ze začátku sami zpozorovali. Je možné, že z vesmíru dostaneme pokyny, jakou cestou se vydat a co ve svém životě změnit, abychom dosáhli naplnění svých tužeb. Sledujte tedy bedlivě tyto náznaky, jsou důležité. A nebojte se změn, právě díky nim dosáhnete svých cílů. Pokud se vám váš sen splní, nezapomeňte za to poděkovat a přijímejte naplnění vašich přání s pokorou.

Toužíte po něčem a moc byste si přáli, aby se vám tento sen splnil?
Poraďte se s věštkyní, jak si správně přát tak, aby se vaše sny začaly stávat skutečností.