Sny o vzduchu. Co znamenají?

vyklad snov

Sny přicházejí v době, kdy naše mysl ustupuje. Do popředí se dostává naše podvědomí a skrze sny nám vypovídá něco o tom, co je v nás, ale běžně je to skryté. Sny toho můžou odhalit mnoho – o nás samotných, o našem životě nebo o pocitech a touhách. Vypovídají o událostech, které jsme zažili, ale také o těch, které nás teprve čekají.

Jak fungují sny?

Existuje mnoho teorií, které popisují výklad snů. Dle některých sny přímo odhalují skutečnost. Dle dalších teorií sny ukazují na skutečnost nepřímo nebo halí skutečnost do jakéhosi tajemna. Vždy se však dá dopátrat významu snu. Vždy souvisí s naším bdělým životem, avšak může se dotýkat i dalších rovin. Sen tak může být užitečný a také ozdravný – stejně tak jako je ozdravný spánek.

Prostřednictvím snů se napojujeme na vyšší vědomí a máme tak možnost odhalit i něco z budoucnosti. Samozřejmě ne každému je toto vidění dáno. K věštění sny užívají především čarodějové a šamani. Jde o tzv. věštecké sny. Přesto se i výklad běžných snů může stát užitečným pomocníkem v běžném životě. Běžnému člověku se sny samozřejmě nezdají proto, aby byly vykládány, ale je to možné. Sny mohou být informační, ale také varovné.

Při výkladu snů je možné pracovat se čtyřmi základními elementy – elementem vzduchu, země, vody a ohně. Ve snu vždy jeden z elementů převažuje, sen tak nese energii tohoto živlu. V tomto článku se zaměřujeme na element vzduchu – tzv. vzdušné sny.

Jak se projevují vzdušné sny?

Může jít o pocity lehkého vánku ve tvářích nebo hluboké dýchání čerstvého vzduchu. Prostřednictvím vzduchu můžete cítit svěžest, ale také nejrůznější vůně. Vzduch může být hřejivý nebo ochlazující.

Chlad upozorňuje na to, co právě děláte nebo na co se chystáte. Zima říká: „nespěchej, dej si čas na své rozhodnutí.“ Teplo v sobě nese pohodu a optimismus, přílišné horko může značit bolest.

Vzduch ve snu může být silou, která člověku pomůže s překonáním všech překážek. Nabádá ho na cestu za svými sny, které se mohou naplnit. Vítr, vánek a svěžest odkazují na to, že brzy mohou odvanout vaše potíže. Vůně mohou pomoci rozptýlit vaše problémy.

Je možné, že se ve vzduchu přímo vznášíte nebo létáte. To znamená, že se podvědomě toužíte po volnosti a svobodě. Chcete se zbavit pout, která vás tíží. Je také možné, že svobodu a příjemné chvíle v životě právě zažíváte.

Pokud ve snu padáte, jde o upozornění. Sen upozorňuje na neuvážlivé rozhodnutí na životní kroky, které nebude možné opakovat. Varuje před chybami.

Vzduchem mohou létat i jiné předměty. Můžete například spatřit padající hvězdu (podobný význam jako pád) nebo kometu. Kometa značí inspiraci, nové nápady, nové začátky, ale může také odkazovat na budoucí problém.

Pokud své sny chcete interpretovat, neměly byste je vykládat prostřednictvím mysli, ale spíše skrze své srdce a intuici.

Chcete porozumět svému snu?
Pokud stále svému vzdušnému snu nerozumíte, nebo máte jiné než vzdušné sny, můžete využít profesionálního výkladu snů, který je u nás k dispozici po telefonu.