Svatba podle hvězd

svadba

Svatba patří k těm nejdůležitějším životním událostem. Možná právě plánujete svoji svatbu a řešíte mnoho různorodých záležitostí počínaje prstýnky, přes svatební šaty, kytici, hostinu, dekorace, hudbu, seznam hostů, až po místo konání obřadu nebo termín.

Právě při plánování termínu svatby může být více než užitečná astrologie.

Astrologie pomůže stanovit optimální termín svatby

Stejně tak jako člověka, jeho charakterové rysy a osobnost, přístup k životu nebo průběh životní cesty ovlivňuje konstelace hvězd v době jeho narození, ovlivňuje manželství, vztah a společný život dvou lidí postavení hvězd v době sňatku. Jde také o konstelaci zrození, zrození manželství, zrození pevného svazku dvou lidí.

Vhodný termín svatby sice nezaručí doživotní pevnost daného svazku, ale zvyšuje možnost, že tomu tak opravdu bude. Termín může dle astrologie přinést do manželství lásku, toleranci a pochopení. Naopak eliminuje sobeckost nebo zárodky možných budoucích konfliktů.

Nejvhodnější okamžik, načasování či termín svatby hledá tzv. elektivní astrologie. Ta může pomoci i s dalšími významnými událostmi nebo rozhodnutími. Pomůže například stanovit vhodný termín pro zahájení stavby domu, položení základního kamene. Bude užitečná i při podnikání, kdy dokáže definovat vhodný termín pro úplný start podnikání nebo třeba začátek významného projektu.

Elektivní astrologie pracuje na jiném principu než klasická astrologie a výklad horoskopů. Při plánování svatby se však samozřejmě vyplatí posuzovat i klasický partnerský horoskop. Při stanovování termínu by se mělo přihlížet k osobním horoskopům obou partnerů. Termín by měl být příznivý pro oba partnery, ať již jsou jejich znamení horoskopu jakékoliv.

Astrologie přitom nehledá pouze vhodný termín, ale i konkrétní čas.

TIP: Přečtěte si, jak si vybrat vhodné datum svatby a stáhněte si PDF zajímavých svatebních dat od roku 2022 až po rok 2030.

Lunární kalendář jako základní kámen pevného vztahu.

Začátek společného manželského může podstatně ovlivnit lunární kalendář. Měsíc ovlivňuje naše emoce více než hvězdy a právě emoce ve svatební den mohou odrážet celkový obraz manželství.

Nejvhodnější je vyslovit své „ano“ v době dorůstajícího Měsíce. Ten totiž přináší úspěch novým začátkům, pozitivně ovlivňuje růst a rozvoj.

Venuše jako planeta lásky

Šťastnému manželství bude přát zejména vhodné postavení Venuše. Právě tato planeta je totiž planetou lásky a láska je prvotním předpokladem šťastného manželství. To ostatně věděli již naši předkové. Postavení Měsíce, Slunce i planet v čele s Venuší se totiž vždy zohledňovalo při plánování svateb na královských dvorech.

Také numerologie má svoji úlohu

Při plánování termínu svatby se hodí i poznatky numerologie. Z hlediska numerologie je ukazatelem možných budoucích potíží manželství jednička. Ta je symbolem jednotlivce, do svazku může vnášet nezdravou soutěživost, sobeckost a egocentrismus.

Manželství je svazkem dvou lidí, který se neobejde bez vzájemné tolerance a respektu. Mnohem vhodnější než s jedničkou jsou svatební termíny obsahující kombinaci dvojek nebo jejich násobků. Dle numerologie by se však nemělo v termínu svatby vyskytovat mnoho stejných čísel, což může působit i negativně.

Lámete si hlavu s termínem svatby?
Obraťte se na naše věštkyně nebo si nechte zpracovat SMS věštbu. Rádi vám a výběrem termínu svatbu dle astrologie pomohou. Jsou zárukou, že si skutečně zvolíte ten nejpříznivější termín. Dovolte hvězdám, aby vám do manželství přinesli tolik potřebnou lásku a štěstí.