Usínání s anděly – recenze

Zaspávanie s anjelmi

Dokážete si představit jak se asi tak usíná s anděly? Jistě to bude příjemný začátek spánku, který přinese tolik potřebnou úlevu, odpočinek a regeneraci. Žijeme ve světě plném stresu, kde se lidé nezřídka potýkají i s poruchami spánku. Usínání s anděly je lákavá představa, která se může stát realitou. A to díky relaxačnímu a pohádkovému CD. CD je sice primárně zaměřeno na děti, ale andělé určitě prospějí i jejich rodičům.

Co to je Usínání s anděly?

Usínání s anděly je názvem hudebně relaxačního CD, které vytvořila psycholožka, léčitelka a autorka PhDr. Miroslava Mašková. Je určeno pro děti ve věku 3 – 9 let, ale také pro jejich rodiče. I dospělí v sobě mohou objevit své vnitřní dítě, které věří na anděly a touží po vítězství dobra nad zlem.

Andělské příběhy

CD celkem obsahuje 24 pohádkových příběhů, které popisují láskyplný svět andělů. V příbězích jsou andělé nadpřirozenými bytostmi, které však působí i v lidském světě. Ukazují lidem cestu, kterou se na životních křižovatkách vydat. Andělem se však může stát každý láskyplný člověk, který žije v pravdě.

Andělé prostřednictvím CD pomáhají zklidnit mysl, odstraňují veškeré napětí, naopak rozvíjejí fantazii. U dospělých mohou vzbudit vzpomínky na dětství. Jsou pomocníkem pro tolik potřebné zklidnění, odpočinek a zdravý spánek.

A něco navíc

Každý andělský příběh na CD má také své grafické ztvárnění. CD provází 24 kartiček se siluetou andílka. Děti kartičky mohou využít i jako omalovány a sami tak andílky prostřednictvím barev probudit k životu.

K CD a kartičkám jsou připojená i základní anglická slovíčka, které dětem přinášejí něco nového. Zábavnou formou chtějí obohatit základní znalost angličtiny. Usínání s anděly tak s dětmi můžete využít i přes den. Skutečnou sílu tohoto CD však oceníte zejména k večeru. Příjemné usínání a klidný spánek je v dnešní době nanejvýš důležitý, potřebují ho jak dospělí, tak děti.

Proč usínat s anděly?

Hudební projekt Usínání s anděly pochází od psycholožky, vedoucí poradny Esotera, PhDr. Miroslavy Maškové, která je tvůrkyní textu a mluveného slova. Je také autorkou dalších úspěšných CD a knih. Tvorbu CD Usínání s anděly provázelo vedení dalších odborníků – dětských psychologů, pedagogů a pediatrů.

Hudbu, která zní pod mluveným slovem Miroslavy Maškové, a zpívanou Ukolébavku andělů napsala Jana Bušniaková, sbormistryně dětského pěveckého sboru MY, s aranží a instrumentací J. Přibyla.

Andělská pomoc

Andělé jsou všude kolem, aby lidem pomáhali v životě. Můžou pomoci s usínáním, stejně tak mohou být užiteční v každodenních záležitostech. Lidem můžou podat pomocnou ruku například ohledně lásky a vztahů, práce a profesních záležitostí, financí, hojnosti apod.

Andělé a andělské karty
Andělská pomoc může mít různé podoby, může mít podobu CD nebo také oblíbených andělských karet. S andělskými kartami pracují i naše kartářky a věštkyně. Pokud vám tedy chybí láskyplná andělská energie, mohou vám ji zprostředkovat, i po telefonu.