Věštění a kyvadlo

Věštění s pomocí kyvadla

Kyvadlo je nástrojem používaným již desítky let. Ve zkušených rukou dokáže kyvadlo nepřímo věštit budoucnost, a to formou odpovědí na otázky, na které lze odpovědět ano / ne.Pokud jsou otázky dobře kladeny, lze pomocí něj poměrně přesně zjistit, co vás čeká.

Hledejte vyškolené profesionály

Asi si říkáte, že věštění pomocí kyvadla není ničím složitým, a zvládnete jej sami. Jistě, můžete se sami ptát na otázky, na které vám vámi držené kyvadlo odpoví. Pravděpodobně si ale vyvěštíte jen spoustu nepravd a omylů.

Laik totiž nedokáže plně odpojit pohybový aparát ruky a napojit se na své vyšší Já tak, jako profesionál. Výsledkem je pak pouze pohyb kyvadla, který způsobuje vaše podvědomí – myslíte na možnost, která by se vám zamlouvala více. Mozek tak vyšle impuls do ruky, a tato se začne jemně pohybovat, což rozhoupe kyvadlo. Takhle by to nešlo.

Profesionál dokáže tyto podvědomé impulsy zcela eliminovat, a vše tak závisí pouze na kyvadle samotném.

Spousta lidí poskytuje druhým věštby pomocí kyvadla bez zaškolení, čímž vzniká spousta polopravd, a mohou tak ublížit nejen tázanému, ale i jeho okolí.

Věštění pomocí kyvadla na dálku

Rozhodnete-li se vyhledat služeb odborníka, nemusíte chodit nikam daleko. Bohatě vám postačí, pokud se natáhnete pro váš telefon. Ano, pěkně z tepla domova můžete zavolat odborníka na věštění pomocí kyvadla z naší věštírny. Ten vám rád poradí s vašimi problémy a poskytne odpovědi na vaše otázky.

Dbejte však na správnou formulaci otázek a mějte na paměti, že kyvadlo dokáže odpovědět pouze ano či ne. Nic mezi tím není.

Je nutné se správně ptát

Jak bylo napsáno výše, kyvadlo odpoví pouze na jednoznačně položené otázky, na které existuje jednoznačná odpověď. To, jak se ptáte, ovlivňuje výsledek věštby, proto je nutno otázky řádně promyslet.

Mnoho lidí otázky pokládá špatně a pak jsou s věštbou nespokojeni. Podívejme se na příklad špatné otázky:
„Bude pro mne lepší, pokud vložím své úspory do renovace starého bytu, nebo za ně raději koupím byt nový?“
Takto a podobným způsobem se ptá spousta lidí, avšak si již neuvědomují, že to je zcela špatně. Kyvadlo odpovídá jen ano / ne. A takto odpovědět na tuto otázku nejde.
Proto své dotazy promýšlejte lépe. Mnohem lepší bude, pokud se kyvadla zeptáte:
„Mám renovovat svůj starý byt?“
Pokud kyvadlo dá odpověď ne, ptejte se dále.
„Měl bych raději vložit finance do koupě nového bytu?“
Zde kyvadlo může (ale nemusí) odpovědět jednoznačně ano. Takto by měl vypadat správný postup při tázání se.

Kyvadlo pro spolehlivou věštbu

I když oblíbenost kyvadla v poslední době klesla, jde o stále hojně využívanou metodu věštění. Svou popularitu si udržuje zejména tím, že je možno jej nechat odpovědět na veškeré otázky, které je možno položit jasně.