Zeptejte se kyvadla – jak pracovat s kyvadlem?

kyvadlo

Je mnoho magických pomůcek pro zodpovězení otázek každodenního života. K těm nejoblíbenějším patří tarotové karty nebo křišťálová koule. Mezi celou řadou pomůcek je kyvadlo jednou z nejjednodušších. Na rozdíl od jiných nevyžaduje hlubší znalosti. Kyvadlo s trochou praxe dokáže údajně ovládat až 80 % lidí. Chcete se i vy naučit pracovat s kyvadlem a zeptat se ho na to, co vás zajímá? V tomto článku se to dozvíte jak na to.

Co je to vlastně kyvadlo?

Kyvadlo je prostým předmětem s mnoha různými podobami. V té nejjednodušší formě může jít o prstýnek zavěřený na šňůrce či řetízku. Takové kyvadlo si snadno obstaráte. Kyvadlo může být z různých materiálů. Nezřídka se dají obstarat kyvadla v kovovém provedení. Jako závaží kyvadel slouží také křišťál nebo jiné drahé kameny. Délka kyvadla je také variabilní, nejčastěji se pohybuje kolem 15 cm.
Kyvadlo se při dotazování samovolně hýbe. Je vedeno univerzální energií proudící skrze člověka. Často zrcadlí myšlenky vlastního podvědomí, které jsou v něm uloženy, ale vědomě nebo nevědomě jsou potlačovány.

Co všechno kyvadlo dokáže?

Kyvadlo dává rychlou, jasnou a stručnou odpověď. Neumí odpovídat do hloubky jako třeba tarotové karty. Přesto je kyvadlo pro svoji jednoduchost a přímost oblíbeným magickým předmětem. V praxi nachází široké využití, nejenom pro věštění. Práce s kyvadlem se označuje jako radiestézie.

Kyvadlo se uplatní například k hledání vody, pátrání po ztraceném předmětu, testování energetických polí nebo komunikaci s duchovními bytostmi. Kyvadlem se dá také otestovat, zda-li se konkrétní předmět hodí k magické práci.
Kyvadlo se používá i ke zdravotní diagnóze nebo léčení. Dříve se bralo do rukou, aby určilo pohlaví nenarozeného dítěte.

Jak pracovat s kyvadlem?

Připravte se
Předem si omyjte a osušte ruce, sundejte z rukou šperky a hodinky.
Kyvadlo se drží v dominantní ruce. Šnůra se uchopuje mezi palcem a ukazováčkem.
Otázka, kterou by mělo kyvadlo zodpovědět, by měla být jednoduchá. Odpověď by měla vždy být ANO nebo NE.

Naučte se rozpoznat ANO a NE
Každé kyvadlo se pohybuje specificky, může jít o krouživé či kývavé pohyby, všemi možnými směry. Odpovědi ANO a NE mají u každého kyvadla svoji vlastní podobu. Tu musíte u svého kyvadla rozeznat.
Nejjednodušší je zeptat se kyvadla první otázkou: „Jak vypadá odpověď ANO?“ Druhá otázka je logicky: „Jak vypadá odpověď NE?“ Případně se dá využít i jednoduché otázky typu „Je dnes pondělí/sobota?“ s odpověďmi ANO/NE a pozorovat, jak se kyvadlo bude pohybovat.
Pro ověření podoby ANO se dá v duchu jen opakovat slovo ANO a sledovat přitom pohyb kyvadla. Obdobně tak otestovat i slovo NE.

Seznamte se s kyvadlem
Při výběru svého kyvadla se řiďte intuicí. Je to osobní předmět, ke kterému máte mít úzký vztah. Každé kyvadlo je specifické. Je potřeba si na ně zvyknout a tréninkem se s ním naučit komunikovat, především dokonale rozeznat pohyby ANO a NE, příp. NEVÍM. Až pak je vhodné začít s věštěním.

Uvolněte se
V začátcích pracujte s kyvadlem pouze o samotě. Své kyvadlo nedávejte do ruky někomu jinému, ani na hraní.
Při věštění pomocí kyvadla je nutné oprostit se od jakýchkoli myšlenek či pocitů. Pracovat s kyvadlem se dá jenom ve stavu uvolnění. Vyčistit mysl můžeme i opakováním manter nebo otázky: „Copak mi asi kyvadlo odpoví?“

Chcete znát odpověď na své otázky?
Práce s kyvadlem vyžaduje zejména dokonalé uvolnění mysli. Jakékoliv emoce či tužby mohou ovlivnit pravdivost jeho sdělení. Pokud se vám práce s kyvadlem nedaří, můžete se obrátit na naše profesionální věštce. Ti vám s pomocí kyvadla či jiných věšteckých pomůcek odpovědi na vaše otázky dokážou zodpovědět.