Horoskop pro kočky

Horoskop pre mačky

Hvězdy předurčují nejenom lidské životy, ale veškerý život na planetě Zemi. Proto existuje nejenom osobní horoskop, tedy horoskop konkrétního člověka, ale také horoskop státu, národu nebo třeba projektu.

Horoskopy jsou však nejužitečnější pro živé bytosti, a nemusí přitom jít přímo o člověka, může jít také o domácí mazlíčky, třeba kočky.

Kočka beran (21. 3. – 20. 4.)

Kočka zrozená ve znamení berana bude velmi vitální. Bude plná energie, a tak bude potřebovat hry a hračky, které ji pomohou energií vybít. Bude to silná osobnost s touhou určovat pravidla.

Kočka býk (21. 4. – 21. 5.)

Kočka ve znamení býka ocení bezpečný domov, laskavost majitelů a také dostatek jídla a pití. Na rozdíl od kočky berana bude kočka býk klidnější, línější, ale také věrnější svému majiteli.

Kočka blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Kočka ve znamení blíženců bude bystrá, hravá, společenská a odvážná. Ostatní kočky předčí svou zvídavostí. Kočky zrozené ve znamení blíženců bývají také zpravidla dobrými lovci.

Kočka rak (22. 6. – 22. 7.)

Kočka, které hvězdy přiřkly znamení raka, bude přítulná a něžná. Bude se mazlit více než jiné kočky, a také by se měla méně toulat. Na rozdíl od koček ve znamení býka bude skromnější.

Kočka lev (23. 7. – 22. 8.)

Každá kočka je vždy ve svém srdci šelmou. O kočce zrozené ve znamení lva to platí dvojnásob. Bude hrdá, majestátná, odvážná, ale také společenská.

Kočka panna (23. 8. – 22. 9.)

Kočka zrozená ve znamení panny bude patřit k těm klidnějším kočkám. Bude jí trvat, než si získáte její důvěru. Jakmile se to stane, stane se vaši oddanou společnicí. Překvapí vás také svojí nenáročnou povahou, skromností a čistotností.

Kočka váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kočka, které hvězdy do vínku daly znamení vah, bude aktivní, přítulná a přátelská. Bude patřit k těm náročnějším kočkám, to platí pro krmivo, hračky i péči.

Kočka štír (24. 10. – 22. 11.)

Kočka štír bude velmi sebevědomá. Jakkoli bude věrná svým pánům, k cizím lidem bude zpravidla netečná. Tato kočka ocení bezpečí domova, nesedí jí změny.

Kočka střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kočka střelec bude oproti jiným kočkám více přátelská. Zaujme svojí aktivitou a veselou náladou. Na druhé straně ji charakterizuje také svobodomyslnost a toulavá povaha.

Kočka kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kočka, která je dle hvězd kozorohem, bude sebejistá a také schopná obstát v nejrůznějším prostředí. Je samostatná, nenáročná, čistotná, ale jako každá živá bytost umí ocenit láskyplnou náruč a bezpečí.

Kočka vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Kočka, která se pojí se znamením vodnáře, bude charakteristická svojí nezkrotnou povahou. Bude vyznávat volnost, bude nezávislá a zpravidla jí proto nebude sedět omezené domácí prostředí. Potřebuje pohyb a výběh.

Kočka ryby (21. 2. – 20. 3.)

Kočka, která se zrodila ve znamení ryb, bude mírná, klidná a věrná. Ocení vlídné zacházení, časté hlazení, ale nebude snášet cizí osoby.

Máme pro vás i horoskop pro psy.

Co vám říkají hvězdy?
Zajímá vás z horoskopu více? Ať už jde o váš osobní horoskop nebo třeba horoskop někoho z vašich blízkých, třeba i domácího mazlíčka, pomůžou naši zkušení astrologové. Jsou k dispozici na telefonu.