Psí horoskop

Psí horoskop

Ano, hvězdy přisuzují vlastnosti nejenom lidem, ale také zvířatům. Také psi mají svůj horoskop, který vám pomůže svého chlupatého kamaráda lépe poznat. Díky psímu horoskopu možná lépe porozumíte psím gestům. S tímto horoskopem také snáze odhadnete povahu štěňátka, které se chystáte pořídit.

Pes Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pes zrozený ve znamení berana bude usilovat o dominantní postavení. Těžko bude vycházet s ostatními psi či jinými domácími zvířaty. Nebude se chtít o pozornost pána dělit. Bude překypovat energií a aktivitou. Pozor, také bude mít tendence utíkat a prát se s jinými psy.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Pes zrozený jako býk bude mít klidnou povahu. Bude věrný svému pánovi, ocení pohodlí a bezpečí domova. Nepříjemná bude však jeho tvrdohlavost, těžko ho kvůli ní budete vychovávat.

Blíženci (21. 5. – 21.6.)

Pes ve znamení blíženců bude komunikativní. Komunikativnost je prostě vlastnost blíženců, lidí i psů. Budete tak slyšet častěji štěkání. Těšit se budete z bystrosti svého psa. Blíženec se rád učí, je aktivní. Rozhodně se s ním nebudete nudit. Bude mít silně vyvinutý čich, ale také chuť, ocení dobré jídlo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Psi zrození ve znamení raka budou velmi mazliví, budou toužit po vaší pozornosti, budou vděční za péči. Pozor, jsou však velmi citliví, nesnášejí agresivitu a nátlak. Mají klidnou, mírumilovnou povahu. Bývají bezproblémoví.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Pes jako lev vyžaduje zvláštní péči a pozornost. Pozornost si bude umět i vynutit, má velmi dobré způsoby, takže to udělá elegantním způsobem. Bude to odvážný a sebejistý pes, který se potřebuje cítit důležitě. Ve smečce bude chtít vládnout.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Čistotný, pečlivý, poslušný – takový bude pes zrozený ve znamení panny. Bude chtít pozornost, nesnese nudu. S potěšením bude plnit rozkazy svého pána. Může mít sklony k nervozitě. Potřebuje kvalitní odpočinek a hodně spánku.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Psi, kteří dle hvězd patří ke znamení vah, budou moudří, budou si umět sjednat pořádek mezi ostatními zvířecími mazlíčky. Snadno si získají respekt ostatních zvířat i svého pána. Váhy jsou společenským znamením, které vyžaduje to minimální – přítomnost pána.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pes, který bude dle horoskopu také štírem, bude mít komplikovanou povahu. Těžko mu zcela porozumíte, hrozí také nepředvídatelné reakce. Získáte-li si však jeho důvěru, stane se věrným a oddaným přítelem. Štír není společenský, ke svému pánovi se může chovat až majetnicky.

Střelec (23. 11. – 21. 12)

Pes ve znamení střelce bude aktivní. Jeho dobrodružná povaha si sedne s nejrůznějšími aktivitami. Střelec ocení volný prostor, čerstvý vzduch, nejrůznější výlety – čím akčnější, tím lepší. Střelec vás vždy nabije dobrou náladou, nepřipouští si žádné potíže. Je přitom velmi samostatný.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pes zrozený jako kozoroh bude vynikat inteligencí, zvládne nejrůznější povely, ale nebude právě zábavným společníkem. Ani přítulnost nepatří k jeho výrazným vlastnostem, těšit se však můžete z poslušnosti a věrnosti.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Pes zrozený ve znamení vodnáře bude velmi živý, nápaditý, ale také roztržitý. Zažijete s ním nejednu pernou chvilku, ale zaručeně se také pobavíte. Pes – vodnář bude potřebovat svobodu, bude se rád toulat. Budete proto muset dávat pozor, aby se nezatoulal.

Ryby (20. 2. – 20.3.)

Pes, kterému hvězdy přiřadily znamení ryb, bude jemné a citlivé stvoření, které v sobě bude mít kupu lásky. Nebude pravděpodobně vynikat aktivitou, ale zaujme vás svým vřelým přístupem, schopností porozumět vašim potřebám a mimořádnou intuicí.

Máme pro vás i horoskop pro kočky.

Horoskop pro vás?
To byl horoskop pro vašeho domácího mazlíčka. Máte zájem o svůj vlastní horoskop? Zavolejte si o něho.