Trápí vás únava? Zaměřte se na svoji auru

aura

Jak vypadá člověk, která má energie na rozdávání, hýří optimismem a dobrá nálada se ho drží jako klíště? A jak vypadá člověk, který je věčně unavený, sužují ho zdravotní potíže a chybí mu chuť do života? Ten první bude zářit, bude z něho cítit jakési světlo, ti zkušenější budou pozorovat jeho barevnou auru. Druhý člověk, unavený, bude působit chmurně, šedivě. Bude jako zakaboněný den, kterému chybějí sluneční paprsky.

To, co vnímáme jako světlo nebo záři, je aura, energetické pole člověka. Pokud bude aura oslabená, člověk bude pociťovat únavu. Bude vnímán jako šedivý. Zářivá aura prozáří celého člověka, nabije ho energií a dá mu sílu pro překonání všech překážek.

Každý z nás je jedinečný

Každý z nás má jedinečnou auru, která zrcadlí naši osobnost, naši duši, ale i mysl nebo momentální rozpoložení. Aura souvisí také se stavem těla, náladou a emocemi. Je částí fyzického těla, ale je to jeho řidší podoba. Je to energie, dá se s ní pracovat.

Všechno souvisí se vším. A tak vás při oslabené auře zasáhne i nevinná narážka kolegy tak, že ve vás vzbudí negativní emoce. Ty ještě více oslabí vaši auru a každá další drobnost se pak stane velkým problémem. Pokud bude vaše aura zářit, velmi snadno překonáte všechny nástrahy života. Nezasáhnou vás negativní emoce někoho jiného a nebudete vědět, co je to únava.

Jak rozzářit svoji barvu?

Aura je propojena i s tělem. Základem je tedy starat se o své tělo, zbytečně se nestresovat, dobře spát, kvalitně jíst. Aura představuje vnitřní barevnou harmonii, kterou povzbudí i harmonie vnější. O auru se můžete starat prostřednictvím svých smyslů. Krásné obrazy, syté barvy, čerstvý vzduch, aromaterapie, hudba, meditace… Vše, co udělá dobře vám, udělá dobře i vaší auře.

Auru posílí kvalitní vztahy, vztah k sobě samému, ale i vztahy s jinými lidmi. Aura září kolem každé živé bytosti, nejenom lidí, ale také zvířat. Prospěje vám kontakt s bytostmi se zářící aurou. Proto vám dělá tak dobře mazlení s kočkou nebo psem. To jsou totiž zářící bytosti, které umí dávat lásku a nabíjí energií.

Zářícími bytostmi jsou i tzv. elementálové nebo andělé, kteří nám mohou s posílením aury pomoci.

Co udělat pro svoji auru?
Pokud vás trápí únava a nemůžete přijít na to, jak svoji auru opět rozzářit, obraťte se na naše specialisty, léčitele a terapeuty.

Aura je jednoduchá a přitom složitá. Hraje různými barvami, má několik složek. Souvisí s hmotným tělem, ale i dalšími energetickými vrstvami člověka. Nic z toho vás však nemusí trápit, pokud dáte důvěru lidem, kteří běžně s aurou pracují. Pomůžou vám rozzářit auru i na dálku, po telefonu i věštěním přes SMS.